DEM'li Zeydan'dan Van Halkına: 'Sizi Dinlemek İstemiyorum' Mesajı

Van halkını dinlemek istemeyen, Büyükşehir Belediyesi'nin DEM'li hükümlü ve Hakkârili Başkanı Abdullah Zeydan, “Halk Günü” toplantılarını iptal etti.

Van Haberleri 5.09.2024 15:28:00 0
DEM
Tarih: 05.09.2024 15:35 Güncelleme: 07.09.2024 00:23

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk'ün Haberi

Göreve başladıktan sonra her hafta Çarşamba günleri “Halk Günü” toplantılar düzenleyeceğini ilan eden Van Büyükşehir Belediyesi’nin DEM’li, hükümlü ve Hakkârili Başkanı Abdullah Zeydan, Van halkını dinlemekten bıktığı ve iletilen sorunlara çözüm bulamadığı için, “Halk Günü” toplantılarını iptal ettiğini duyurdu.

HALKTAN DAHA ÖNEMLİ İŞLERİ OLAN BAŞKAN: ABDULLAH ZEYDAN

Daha önce Van halkına “sizden daha önemli işlerim var” yaklaşımı ile “Halk Günü” toplantılarını erteleyerek "Alman Yeşiller Partisi Milletvekili" ile Almanya’nın İstanbul Başkonsolosluğu'nda görüşerek firar planları yapan Abdullah Zeydan, şimdi de "Halk Günü” toplantılarını süresiz iptal etti.

KILIFA BAK KILIFA: HER GÜNÜ SÖZDE “HALK GÜNÜ” İLAN ETMİŞ!

Van Büyükşehir Belediyesi'nin DEM'li hükümlü ve Hakkarili Başkanı Abdullah Zeydan "Hem yürüttüğümüz çalışmalar sırasında, hem de özel olarak halka dönük düzenlediğimiz toplantılar, ziyaretler, esnaf buluşmaları, ilçe gezileri ve bilimum halkın içerisinde yürüttüğümüz faaliyetten kaynaklı her günümüzün “Halk Günü” olması hasebiyle sadece bir günü “Halk Günü” olarak ilan etmenin anlamsız olacağını düşündük. Bu nedenle her hafta Çarşamba günü düzenlediğimiz “Halk Günü”  buluşmalarını iptal ederek, her günümüzü “Halk Günü” ilan ediyoruz. Yani sizler değil, biz size geleceğiz." diyerek “Halk Günü” toplantılarını iptal etti.

“HALK GÜNÜ” TOPLANTILARI NEDEN BAŞLATILDI, NEDEN İPTAL EDİLDİ?

DEM’li belediye yönetimi göreve başladıktan sonra ilan edilen “Halk Günü” toplantıları zaman zaman yoğun seyahatler ve programlar gerekçe gösterilerek ertelenmişti. Daha önce halka “Sizden daha önemli işlerimiz var” anlamı taşıyan açıklamalarla erteledikleri “Halk Günü” toplantılarını şimdi de süresiz iptal ettiler.

Van halkı, PKK’nın öyle bir gücü var ki, sizi tükürüğüyle boğar tükürüğüyle” demesi ile gündemde olan Abdullah Zeydan, “Halk Günü” toplantılarını terör örgütü talimatıyla mı başlatıp bitirdi?” diye soruyor.

ZEYDAN'IN BECERİKSİZLİĞİNİ ÖRTME ÇABASI MI?

Her hafta Çarşamba günleri dahi halkı dinlemeye tahammül edemeyen, sorunlarına çözüm üretemeyen Abdullah Zeydan, hem "Halk Günü toplantılarını iptal ettim" diyor, hem de "her günü Halk Günü ilan ettim" diyor. 

Zeydan, bu tutarsız açıklaması ile halkı kandırmış, sorumluluktan kaçmış, çözüm üretemediği sorunlar karşısındaki beceriksizliğini örtmeye çalışmış, kendi kendini tekzip etmiş ve Van halkına hizmet etmek istemediğini ilan etmiş olmuyor mu?

VAN HALKINA "BEN SİZİ DEĞİL SİZ BENİ DİNLEYECEKSİNİZ" MESAJI

Zeydan'ın “her günü Halk Günü ilan ettim” demesi bakın ne anlama geliyor?

Van Halkı Zeydan'ın açıklamasından "Sizi dinlemek istemiyorum, derdinizi gelip bana anlatmayın, kime anlatıyorsanız anlatın, siz halk olarak her gün beni dinleyin, sizinle konuşmamıza gerek yok, karşıdan bakışalım, uzaktan selamlaşalım, denk gelirsek PKK terör örgütü paçavrasıyla çektiğim halaylarda, birlikte halay çekelim, siz bizi seçin biz de Audi marka araçlarla saltanat sürelim. Bugüne kadar her Çarşamba sizi dinlediğim Halk Günü toplantılarını iptal ettim. Bundan sonra her günü halkın beni dinleme, alkışlama, fotoğraf çektirme ve uzaktan el sallama günü olarak ilan ettim" anlamlarını çıkardı.

ZEYDAN'A HİZMET DEĞİL REKLAM LAZIM!

"Halk Günü" toplantılarını süresiz iptal eden Abdullah Zeydan için Vanlılar, "düğünlerde halay çekerek, toplantılarda konuşma yaparak ve öz çekim yapmak isteyenlere poz vererek görevine devam etmek istiyor. Bize hizmet değil reklam lazım yaklaşımı ile Van'ı podyum, halkı da seyirci gibi gören Abdullah Zeydan, ortalıkta boş boş dolaşarak" başkanlık koltuğunu işgal ettiğini düşünüyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi