Tarih: 08.06.2024 10:44

Bingöl’de YKS heyecanı başladı

Facebook Twitter Linked-in

Ülke genelinde olduğu gibi Bingöl’de de Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) heyecanı başladı. Adaylar son dakika okullarına koşarak yetişirken, sınav yerlerini karışların imdadına ise motosikletli polisler yetişti.
Ülke genelinde olduğu gibi Bingöl’de de YKS’nin heyecanı başladı. Kent genelinde binlerce öğrencinin girdiği birinci oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT) başladı. Sınava girecekleri okula son dakika yetişenler öğrenciler olurken, sınav yerlerini karışların imdadına ise motosikletli polisler yetişti. O anlar kamerayla görüntülendi. Kimi oğlunu, kimi kızını, kimiyse kardeşini okula getirdikten sonra bahçede bekleye başladı. Birçok veli ise sınava giren öğrencilerinin ardından Kur’an-Kerim okudu.
Oğlunu sınava getiren baba Ferhat Yazıcı, ’’Benim oğlum iki senedir hazırlanıyordu, bu sene sınava giriyor. Bütün öğrencilere başarılar diliyoruz. Allah hepsinin zihnini açık eylesin inşallah” dedi.
Sınava girecek tüm öğrencilere başarılar dileyen velilerden Eren Tuğunmuş, “Kardeşimi getirdim sınava bir senedir yoğun bir şekilde çalışıyor. inşallah hedeflerine ulaşır. Sınava giren bütün öğrencilere başarılar dilerim” şeklinde konuştu.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —