Bingöl’de YKS heyecanı başladı

Bingöl’de YKS heyecanı başladı

Eğitim 8.06.2024 10:44:46 0
Bingöl’de YKS heyecanı başladı
Tarih: 08.06.2024 10:44
Ülke genelinde olduğu gibi Bingöl’de de Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) heyecanı başladı. Adaylar son dakika okullarına koşarak yetişirken, sınav yerlerini karışların imdadına ise motosikletli polisler yetişti.
Ülke genelinde olduğu gibi Bingöl’de de YKS’nin heyecanı başladı. Kent genelinde binlerce öğrencinin girdiği birinci oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT) başladı. Sınava girecekleri okula son dakika yetişenler öğrenciler olurken, sınav yerlerini karışların imdadına ise motosikletli polisler yetişti. O anlar kamerayla görüntülendi. Kimi oğlunu, kimi kızını, kimiyse kardeşini okula getirdikten sonra bahçede bekleye başladı. Birçok veli ise sınava giren öğrencilerinin ardından Kur’an-Kerim okudu.
Oğlunu sınava getiren baba Ferhat Yazıcı, ’’Benim oğlum iki senedir hazırlanıyordu, bu sene sınava giriyor. Bütün öğrencilere başarılar diliyoruz. Allah hepsinin zihnini açık eylesin inşallah” dedi.
Sınava girecek tüm öğrencilere başarılar dileyen velilerden Eren Tuğunmuş, “Kardeşimi getirdim sınava bir senedir yoğun bir şekilde çalışıyor. inşallah hedeflerine ulaşır. Sınava giren bütün öğrencilere başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

Haber Kaynak : İHA
Anahtar Kelimeler: bingöl’de yks heyecanı başladı
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem