Mehmet Selami AYDOĞAN


Yanlış Muhalefet

Yanlış Muhalefet


 

ABD, Türkiye'nin İran Ambargosunu delmesiyle ilgili davaları hızlandırırken bir anda Muhalefet Lideri ortaya çıkarak Erdoğan'ı direk hedef alan belgeli açıklamalar yaptı. ABD'nin bu kadar üstümüze geldiği bu dönemde belgelerin kamuoyundan gündeme getirilmesi kutuplaşmış kırılgan toplum yapısını birbirinden daha da ayırdı.

 

Türkiye NATO'dan ayrılsa, ABD'nin Türkiye'deki Büyük elçilikleri kapatılsa bir şey fark etmeyecek. Tüm görevleri üstlenmeye hazır bir CHP karşımızda duruyor zaten...

 

Benim için esas olan Devlet'tir. Bir Türk liderin  hataları olsa dahi konu Devlet ise benim için sular durur.  Muhalefet Liderinin, ekonomik ve siyasi olarak bu kadar üstümüze gelindiği dönemde ortaya çıkıp 2011-12 yıllarda olmuş olayları servis edip bunun üstünden şov yapması Alçaklıktır! 

 

2013 yılında niye bu dekontları açıklamadınız? ABD bilmiyor muydu bu ticareti o yıllarda? Diyelim ki belgeler yeni elinize geçti. Her şeyi bilen ABD veya başka dış güçler bugünlerde niye elinize o belgeleri tokuşturdu? Bu konuda karşı tarafın bir menfaati olacağını düşünmediniz mi? 

 

Ahlaken meselede bir sıkıntı varsa daha uygun bir zamanda bu mesele kamuoyuna sunulabilirdi. Eğer bu işte bir suç varsa Savcılığa gideceksin! Bugün Muhalefet'in büyük çoğunluğu liderin etrafındaki yalak takımı  yüzünden Erdoğan'dan daha da  nefret ederken bunu inadına böyle bir zamanda daha da  körüklemek iki tarafında aynı kanada çalıştıklarının göstergesidir. 

 

ABD'nin Erdoğan veya Ak Parti  umurlarında değil. Onların derdi Türkiye'dir. Anadolu'dur..İslamdır!.. Erdoğan görevi bıraksın veya bırakmasın davalar sonucunda Bankalara ceza geldiğinde bedeli yine Halk ödeyecek. Devlet, İran konusunda direndikçe saldırmaya devam edecekler. 

 

Erdoğan yanlış kişilere güvenip bu işlerde hata yaptıysa hesabını halk seçim üstünden sorar! Ya da halk canın sağ olsun der yine seçer. Bunun kararını Millet verir!. 

 

Milli olsan bile yanlış adamlarla işbirliğine zorlandığında hainden farkın kalmaz. Kandırılmışsındır! Bu yüzden uyanık olmak zorunda herkes.. 3000 yıllık tarihin manevi duygusu omuzlarda hissedilirken, tüm bölgenin geleceği Anadolu'nun ayakta kalıp kalmamasına bağlı. Bu yüzden hataya bahane olamaz! Hata limiti doldu..Bunu herkes idrak etmeli..

 

Erdoğan'ın çok yalnız olduğunu biliyoruz.  Erdoğan'la aynı çizgide ilerleyen Devlet Bahçeli var Erdoğanı yalnız bırakmiyacak...



Dik duracağız moralimizi bozmayacağız.Etnik kimlik, din, mezhep farki gozetmeden Türkiye etrafından kenetleneceğiz.Ay yıldızlı bayrağımızi ne teroriste(Cemaat ve tarikatlara) nede Natoya teslim etmeyeceğiz ve son diyeceğim şu ki:

Cihat size kalmaz diyenlere ALLAH bize yeter diyecegiz.

-