Sinan BAŞAK


Vahşi Batı Medeniyeti!

Vahşi Batı Medeniyeti!


Allah’ın müslüman kulları için helal kıldığı hayvanlar ve özellikle de kurban bayramına denk gelen zamanlarda Allah için kestiğimiz hayvanlar için ağza alınmayacak hakaretleri sayanlar genellikle batıcı, solcu, seküler ve Kemalistlerdir.

Bu insanların ortak yönü, önce islam ve müslüman düşmanlığı sonra batı medeniyetinin hayranı, kuklası, taklitçisi ve fikirdaşı olmalarıdır. Bir solcunun, bir Kemalisdin kıblesi artık Çankaya değil Amerika ve Avrupa’dır.

Özüne düşman bu çevrelerin kıblegahı olan Avrupa’ya aktardıkları paralardan bir Türkiye daha doğar. Noellerini ya buradaki kiliselerde, ya da Avrupa’nın izbe mekanlarında geçirirler.

Müslümana has Ramazan ve kurban bayramı tatillerini başta Yunanistan olmak üzere taptıkları Batılı mekanlara milyarlarca ₺ veya $_€ ödeyerek,onların kestiği hayvanların etlerini büyük bir iştiha ile yiyerek geçirirler. bize de neden hacca gidiyorsunuz diyerek,yeni tabirle atarlanırlar.

Allah’a şükür müslümanız. Allah’a hamdolsun ki helal yiyeceklerimizi, kurban hayvanlarını ve onları nasıl keseceğimizi bize bildiren bir dinin müntesibiyiz.
Bu girişi son zamanlar da vegan olduğunu söyleyerek zavallı koyunlar, inekler diyerek inancımızla dalga geçen ve sadece ot yiyerek hayatlarını sürdüren taifenin kıblegahından bir görüntüye twitte rastladım, onun için de girizgahı uzattım.

Batı medeniyetine adeta tapar gibi teslim olanlar bu görüntüleri izlesinler, nasıl cinayet medeniyetine taptıklarını görürler de belki insafa gelirler.

Mideniz kaldırıyorsa lütfen seyrediniz ve bu taifelerden tanıdıklarınız varsa onları da haberdar ediniz.

https://twitter.com/i/status/1176048845224062976