Sinan BAŞAK


Rıza Sarraf Davasında Amerika Ne Durumda?

Rıza Sarraf Davasında Amerika Ne Durumda?


DEVLETİMİN AKLINA GÜVENİYORUM

Rıza Sarraf davasında binlerce yıllık devlet geleneği olan Türk derin devleti, Amerikan derin devleti Pentagon’u oyuna getirdi.



Astığı astık, kestiği kestik olan Amerika Birleşik devletleri 100 yıl sonra çetin bir cevize denk geldi. Bu çetin ceviz yeniden ayağa kalkan Türkiye’dir. Amerika soğuk savaş sonrası dünya jandarmalığında ilk defa kendisiyle gerçek anlamda mücadele eden bir devlet buldu. Afganistan, Irak, Suriye gibi işgal edilen islam ülkelerinde her yönüyle fonksiyonel olan Türkiye ABD derin devletinin önüne kendi derin yapısını koyarak, siyasi, iktisadi ve askeri anlamda yapmak istediklerini yapıyor ve ABD’nin planlarının bir çoğunu boşa çıkarıyor.



Olan biten hadiseleri okumalarımdan elde ettiğim bilgiler ışığında kanaatim odur ki Rıza Sarraf davasında Türkiye ve insanlık kazanacak. 



Rıza sarrafın ABD’ye gidişine göz yumuldu. Türkiye bu operasyona hazırlıklıydı. Sarraf sonrası halk bankası genel müdür yardımcısının gidişide devletin bilgisi dahilinde olmuştur.



Türkiye, ABD HUKUK SİSTEMİNİN uluslararası hukuka aykırılığını ortaya sermeye başladı. BM ye başvuru yapması, meşru iktisadi ilişkilerinin ABD tarafından sorgulanmasının diplomatik, ticari, hukuki ve ahlaki zaafiyetlerle dolu olduğunu birinci ağızdan haykırmaya başladı.



Sayın Erdoğan ABD’ nin yaptığı hukuksuzluğu kabul etmediğini söylerken Türkiye her yönden saldırıya geçti.



ABD kendi içinde bizim 20 sene önce yaşadığımız travmayı yaşıyor. Derin devletle siyaset ve ekonomik güçler savaşı sürüyor, bu arada Türkiye hamlelerini arttırıp 15 temmuz darbesine iştirak eden Graham Fuller için yakalama kadarı çıkarttı.



Türkiye ABD’nin içine düştüğü zaafiyetlerden de istifade ederek ABD hukuksuzluğunu,eşkiyalığını bütün dünyaya gösterme gayretinde.



17/25 Aralık ve öncesi küresel operasyonlarda, başlarını küresel güce güvenip ortaya çıkaranlar nasıl derdest edildiyse, bu davada da ülke içinde ve dışında bulunan Amerikan işbirlikçisi fonksiyonel gruplar, CHP gibi siyasiler ve küresel sermayenin köpekliğini yapan iktisadi çevreler bir bir boy vermeye başlayarak devlete temizlik imkanı sunuyorlar.



Türk derin devletinin aklı hem içerideki ihanet şebekelerini faaş etti ve hem de Amerikan korsanlığını, külhanbeyliğini, eşkiyalığını, soygunculuğunu BM eliyle ortaya serecek.



Son zamanlarda geliştirdiğimiz diplomatik münasebetler Çin, Rusya, İran, Irak Katar Gibi yakın komşularımız, dünya ve Avrupa ülkelerinin ABD EŞKİYALIĞINA duyduğu nefret Türkiye’nin yeni hamlesinin büyük oranda destek göreceğini gösteriyor.



Dünya ABD’den nefret ediyor, yalnız gücü karşısında eğilmek zorunda kalıyor. Bu güce karşı ciddi bir direniş başlatan Türkiye bu zalimi evelAllah mağlup edecektir. 



Pentagon kiminle dans ettiğini ilerleyen zamanda görecek.

İçerideki conilerin Sevinç’leri kursaklarında kalacak.

VE 

Allah’ın izni ve inayetiyle

Yenilen ve küresel gücü kırılacak olan Amerika Birleşik Devletleri olacaktır.



ZAFER İNANAN MÜSLÜMANLARIN VE İNSANLIĞIN OLACAKTIR.