Sinan BAŞAK


Ne Ektilerse HDP'liler Onu Biçiyorlar

Ne Ektilerse HDP'liler Onu Biçiyorlar


Fazla söze hacet yok. Akparti ve Burhan Yenigün hakkında olmadık iftiralar attılar şimdi attıkları iftiralar kendi adayları eliyle kamuoyuna yansıdı.

Kimden bahsettiğini anladınız HDP Lİ belediye ve öve öve bitiremedikleri başkanları Bekir Kaya. Babasının çiftçiliği gibi kullanmış belediyeyi, önüne gelene dağıtmış paraları. Yıllar boyu iftira edip yalan söylediler, halkın bir kısmını kandırdılar ki hukukçu adayları da bu yalanlara inanıp Meclis’e soru önergesi vermiş ve yıllar boyu süren yalan karaya vurmuş ve 113 milyonluk yolsuzluk kanun dışı ödeme tespitleri çıkmış.

Hukukçu adayları hanımefendi 6 ay önce bunu öğrenmiş öğrenmesine ama gizleme! gereği duymuş.

Her yalanın bir gün ortaya çıkma huyu vardır derler işte böyle bişey oldu gerçek ortaya çıktı ve kendi elleriyle yazıp sordukları sorularla hemde. 

Hani Bekir Kaya pirupaktı?

Hani HDP Belediyesi halkçıydı?

Hani HDP şeffaftı?

Daha bir sürü absürt kelimeyle övünüp durmuşlardı.

Koltuk altı haçları bir bir düştü

Şimdi seçim zamanı hadi bakalım, örtün üstünü yolsuzlukların, LGBT derneklerine varana kadar milletin cebindeki paraları üç beş lutiye peşkeş çekmesinin bedelini ödeyeceksiniz. 

Kürt çocuklarının hakkını birkaç lutiye ( ki Esmeray adında bir ib...i getirip ismi bizde saklı otelde yatırıp program aldı altında ib...ilk yapmışlardı) vermenin bedeli olacaktır elbet. 

Hadi bakalım Sayıştay raporları bar diyerek kayyum dönemini yerden yere vuranlar bakalım bu hırsızlıklara lutilere verilen paralar hakkında ne diyeceksiniz?

Bu rezalet çok su götürür.

Önce akpartilileri yolsuzlukla suçlayanlar çıksın ortaya görelim.

Kayyum dönemini yerden yere vuran kalemşörler, Facebook’ta ve Twitter da kahramanlık taslayanlar ortaya çıksın bakalım, gramları kaç para bizde biraz daha su dökeriz kovaya.