Tarih: 08.09.2024 15:54

Zirveyi Zorlayan Rakipler Kapışıyor: Nazilli Belediyespor Vanspor Maçını Canlı İzle

Facebook Twitter Linked-in

MAÇ SONUCU. NAZİLLİ BELEDİYESPOR 0 - 3 VANSPOR

90+4' Nazilli Belediyespor 0 - 3 Vanspor (Devrim Taşkaya)

65' Nazilli Belediyespor 0 - 2 Vanspor (Fuat Bavuk)

46' İkinci yarı başladı.

İlk yarı sonucu: Nazilli Belediyespor 0 - 1 Vanspor 

39' Nazilli Belediyespor 0 - 1 Vanspor (Fuat Bavuk)

1' Maç başladı

 

LİGİN İKİNCİ HAFTASI HEYECANI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele veren Artı Değer Vanspor FK, ligin ikinci haftasında Nazilli Spor A.Ş. ile karşı karşıya geliyor. Vanspor, üç puan hedefiyle Nazilli deplasmanına çıkıyor. İki takımın da hedefi galibiyet olacak bu mücadele, futbolseverler tarafından merakla bekleniyor.

NAZİLLİSPOR VANSPOR MAÇININ HAKEMLERİ

Nazilli İlçe Stadı'nda saat 16:30'da başlayacak olan maçın yönetimi, Volkan Okur, Şeyhmus Baysal, Feyzullah Çimen ve Burak Filik'ten oluşan hakem dörtlüsüne emanet. 

Sahalarının avantajını kullanmak isteyen Nazillispor ile deplasmanda puan arayan Vanspor'un kadroları da belirlendi.

VANSPOR SAHADA KİMLER VAR?

Vanspor, Tahsin Tam'in teknik sorumluluğunda Kurtuluş Yurt'un kalede olduğu bir kadroyla maça başlayacak. Savunma ve orta saha hattında Mert Örnek, Burak Kavlak, Yusuf Abdioğlu, Massıs Gülük gibi isimlere yer verilecekken, forvet hattında Bekir Can Kara'nın yanı sıra Harun Kavaklıdere ve Fuat Bavuk gibi isimler de ter dökecek.

NAZİLLİSPOR'UN MAÇ STRATEJİSİ

Ev sahibi Nazillispor ise Özcan Kılıç yönetiminde Mustafa Güngör, Onur Yeniçulha, Gökmen Aydoğdu gibi isimleri savunmada; Nicolo Mikael Avellino, Cumhur Yılmaztürk ve Selçuk Hakalmaz'ı orta sahada; Anıl Taşdemir, Kürşat Babamoğlu ve Ali Ateş'i hücum hattında kullanarak maça hazır hâlde. Her iki takımın da sahaya en güçlü kadrolarıyla çıkması, karşılaşmanın kalitesini de yükseltecek gibi duruyor.

Tutkunları, bu sıcak ve rekabetçi karşılaşmayı canlı izlemek ve takımlarına destek vermek için heyecanla bekliyor.

Nazilli’de yapılan karşılaşma Van TV ekranlarından naklen yayınlıyor. Karşılaşmayı izlemek isteyen sporseverler için karşılaşmayı takip edebilecekleri canlı yayın linki TIKLA NAZİLLİSPOR VANSPOR MAÇINI İZLE.

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —