Zekeriya Yapıcıoğlu'ndan bomba anket sonucu! ‘CHP’ye teşekkür ederiz’

Hüda Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu,“Hüda Par bilinirliliği tanınırlığı geçen sene yaptırdığımız anketlerde yüzde 25’lerde çıkıyordu. Şimdi ise yüzde 90’larda çıkıyor. Bunu da önemli oranda CHP’ye borçluyuz." dedi.

Politika 8.06.2023 16:14:00 0
Zekeriya Yapıcıoğlu
Tarih: 08.06.2023 16:17 Güncelleme: 08.06.2023 16:14

Hüda Par Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Zekeriya Yapıcıoğlu, “Hüda Par bilinirliliği tanınırlığı geçen sene yaptırdığımız anketlerde yüzde 25’lerde çıkıyordu. Şimdi ise yüzde 90’larda çıkıyor. Bunu da önemli oranda CHP’ye borçluyuz. Eleştiri ve iftiraları ile böyle bir katkıları oldu. Böylelikle insanlar bizi araştırdı, tanıdı, sevmeye başladı.” dedi. 

Anadolu Yayıncılar Derneği (AYD) tarafından düzenlenen Anadolu Sohbetleri Programında Hüda Par Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Zekeriya Yapıcıoğlu televizyon ve gazetelerin Ankara temsilcilerinin sorularını cevapladı.

Zekeriya Yapıcıoğlu, Anadolu Yayıncılar Derneği davetine teşekkür ederek Gazetecilerle bulaşmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yapıcıoğlu gündemde yer alan tartışmalı konularla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Zekeriya Yapıcıoğlu’nun açıklamaları şöyle:

DEPREMLER İÇİMİZ YAKTI

Seçim sattı mahaline girdiğimiz günlerde yaşadığımız depremler içimizi yaktı. 2 ay boyunca deprem bölgesinde yaraların sarılması için bölgedeydik. Tabiri caiz ise siyaseti unuttuk, yoğun bir tempo ile koşuşturduk.

2.TUR’DA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İÇİN ÇALIŞTIK

“Seçimler 2. tura kaldıktan sonra da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek vereceğimizi açıklamıştık. Sahadaydık çalışmalarımızı bu yönde yaptık”

YENİ VE SİVİL BİR ANAYASA ŞART

“Meclis Başkanlığı’na Seçilen Sayın Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un da vurguladığı gibi yeni dönemde bizim de gündemimizde memleketimize sivil bir anayasa hediye etmek var. Bizimle ilgili çok tartışmalar oldu. Söylediklerimiz yanlış aksettirildi. Bizim düşüncemiz şu anki anayasa darbe anayasası, cunta anayasası, bu bir askeri darbe anayasası. Herkesin mutlaka kendine göre kırmızı çizgileri var. Herkesin kırmızı çizgisi cebinde dursun. Ön şartsız toplumun tüm kesimleri bir araya gelsin ortak noktada buluşalım. Hiçbir gurubun, hiçbir kesimin yüzde yüz dediği olacak diye bir şey yok. Bir masa etrafında toplanalım birlikte ortak karar alalım.”

“Bizim tavrımız şudur; doğru kimden gelirse gelsin sahip çıkarız. Yanlışa da yanlış deriz. Biz kendi çıkarlarımızı memleketin, milletin çıkarlarının önünde görmeyiz. “

“TBMM’de yemin ile ilgili de çok spekülasyonlar oldu. Biz yemin töreninde şov yapacak değiliz."

ANAYASA’NIN İLK DÖRT MADDESİ

“Herkes kendi önerisini getirsin ama kimse dayatmasın diyoruz. “Hüda Par ilk dört maddeyi değiştirecek” diyorlar. Bizim Parti programında böyle bir şey yok. Biz hiçbir maddeyi değiştirelim demiyoruz. Ama şu madde değiştirilemez demenin de doğru olmadığını söylüyoruz."

BAYRAK DÜŞMANLIĞI YAPMIYORUZ

“Bize Bayrak düşmanı diyorlar. Biz bayrağa niye düşman olalım ki. 85 milyonun bayrağı, hepimizin bayrağı.”

KADIN HAKLARI

“En son Hüda Par meclise girdi katlarda, meclis koridorlarında kadın çalışan istemiyorlar diye yalan haberler çıktı. Kadınlarla ilgili bizim parti programımızda yer alan ifadeler nettir bende parti programını yazanlardan biriyim. Onların asıl derdi, asıl söylemek istedikleri, İslam kadına düşmandır, İslam kadına okuma hakkı tanımaz diyerek içlerindeki kini dışa vuruyorlar. Tüm iddiaları reddediyoruz. Ne İslam ne Hüda Par kadına düşman değildir.”

CHP’YE TEŞEKKÜR EDERİZ

"Hüda Par bilinirliliği tanınırlığı geçen sene yaptırdığımız anketlerde yüzde 25’lerde çıkıyordu. Şimdi ise yüzde 90’larda çıkıyor. Bunu da önemli oranda CHP’ye borçluyuz. Eleştiri ve iftiraları ile böyle bir katkıları oldu. Böylelikle insanlar bizi araştırdı, tanıdı, sevmeye başladı." Kaynak: Yeni Akit

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Yeni Malatyaspor sahaya 7 oyuncu ile çıktı, maç oynanmadı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da bahis soruşturmasından 10 futbolcu ceza aldı


Van Spor

Galatasaray, Samsunspor'u Osimhen ile Fırtınalı Maçta 3-2 Devirdi! Liderlik Peşinde!


Van Spor

Yeşilyurtspor-Silifke Belediye Spor maçının hakemi belli oldu


Van Spor

Kars 36 Spor, Bitlis 1916 Spor maçının hakemleri belli oldu


Van Spor

Yeni Malatyaspor’un 3 puanı silindi


Van Spor

Genç’e 750 kişilik yeni spor salonu


Van Spor

Elazığ paletli yüzme yarışlarında dünya 3.’sü oldu


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi resmen başladı


Van Spor

25 Mart Spor Kulübü için tek yürek oldu


Van Spor

24Erzincanspor’da mali kriz büyüyor: Futbolcular alacakları için dava açtı


Van Spor

Genç sporcular sahada: Voleybol İl Birinciliği finali devam ediyor


Van Spor

Maça çıkmayan Yeni Malatyaspor, PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Ağrı Gençlik Merkezi’nden anlamlı buluşma


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi


Van Spor

Bitlis 1916’dan dikkat çeken performans


Van Spor

Şampiyonluk kupası Şehriban Günata’nın


Van Spor

Elazığspor’dan Mustafa Sarıgül’e veda


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Muş SK: 1- Konyaspor: 4


Van Spor

Avrupa üçüncüsü Curling Milli Takımı’ndan Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Elazığ’da basketbol turnuvası tamamladı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ