YYÜ'nün Yeni Öğrencileri için Oryantasyon Heyecanı: Akademik Yolculuğa Renkli Başlangıç!

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde yeni öğrenciler için oryantasyon eğitimi.

Van Haberleri 3.10.2024 01:26:00 0
YYÜ
Tarih: 03.10.2024 01:31

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, 2024-2025 eğitim öğretim yılı başlangıcındaki genel oryantasyon eğitimini Prof. Dr. Cengiz Andiç Kültür Merkezi'nde düzenledi. Etkinliğin amacı, yeni öğrencilere kurum hakkında önemli bilgilerin aktarılmasıydı.

REKTÖR ŞEVLİ'DEN HOŞ GELDİNİZ KONUŞMASI

Rektör Prof. Dr. Hamdullah Şevli'nin açılış konuşmasıyla başlayan oryantasyon programında, üniversiteye yeni katılan öğrencilere hoş geldiniz denildi. Rektör Şevli, öğrencilere destek sözü vererek, üniversitenin akademik kadrosu ve araştırma imkanlarını tanıttı.

KAYNAK ZENGİNLİĞİ VE SOSYAL ETKİLEŞİM VURGUSU

Şevli, kampüste bulunan Merkez Kütüphane kaynaklarından bahsederek öğrencilere zengin bilgi erişim imkanlarından söz etti. Sosyal etkileşimi artıran etkinlikler ve Türkiye'nin farklı bölgelerinden gelen öğrencilerin çeşitliliğinin önemi vurgulandı, öğrencilere hedef koymaları ve meraklarını sürdürebilmeleri tavsiye edildi.

ÜNİVERSİTENİN İMKANLARI TANITILDI

Eğitim programı kapsamında, üniversitenin farklı birimlerinden gelen yetkililer tanıtımlar yaparak, Bilgisayar Bilimleri Araştırma Uygulama Merkezi, Uzaktan Eğitim Merkezi gibi birimlerin imkanlarından ve sağladığı süreçlerden bahsettiler.

GENİŞ KATILIM

Oryantasyon etkinliğine Rektör Şevli'nin yanı sıra, üniversite yöneticileri, Genel Sekreter, akademik ve idari personel ile birlikte çok sayıda yeni öğrenci katıldı. Bu geniş katılım, oryantasyon programının önemini ve etkinliğini vurgulamaktaydı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem