Tarih: 23.08.2024 23:25

YYÜ'den Öğrencilere Dev Destek: 40 Bin TL'lik TEKNOFEST Dopingi!

Facebook Twitter Linked-in

Van'daki öğrencilere bilim desteği: Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nden 40 bin TL'lik katkı!

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ), genç bilim insanlarının gelişimine büyük önem veriyor. Üniversitenin Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Koordinasyon Birimi tarafından yapılan açıklamada TEKNOFEST yarışmalarında yarışacak öğrenciler için 40 bin TL maddi destek sağlanacağı duyuruldu.

DESTEK DETAYLARI İÇİN WEB SİTESINE BAŞVURUN!

Van YYÜ BAP Koordinasyon Birimi gerekli tüm detayları paylaşarak TEKNOFEST'e katılacak olan öğrencilere özel olarak bir destek paketi hazırladığını bildirdi. Bu finansal destek; sarf malzemeleri, makine-teçhizat masrafları, seyahat ve harcırah gibi konularda gerçekleşecek olan tüm giderleri kapsıyor. Öğrenciler, destekle ilgili tüm bilgilere http://bapsis.yyu.edu.tr adresi üzerinden ulaşabilirler.

RESMİ AÇIKLAMA SOSYAL MEDYADA!

Van YYÜ'nün resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla, üniversitenin bilimsel faaliyetlere verdiği önem ve TEKNOFEST kapsamında sağlanacak olan maddi destek vurgulandı. Lisans Öğrencisi Katılımlı-B (LOK-B) Araştırma Projesi kapsamında verilen bu destekle, genç bilim insanlarının projeleri için ihtiyaç duyulan her türlü giderin karşılanabileceği iletilerek, öğrenciler bu fırsattan faydalanmaya çağrıldı. http://bapsis.yyu.edu.tr  web sitesinden tüm detayların alınabileceği belirtildi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —