YYÜ Hazır: Adaylar için Ücretsiz Servisler ve Akademik Tanıtım Maratonu!

Van YYÜ'de aday öğrencilere özel tanıtım günleri.

Van Haberleri 24.07.2024 13:17:00 0
YYÜ Hazır: Adaylar için Ücretsiz Servisler ve Akademik Tanıtım Maratonu!
Tarih: 24.07.2024 13:19

VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ BİLGİLENDİRME VE REHBERLİK SERVİSLERİNİ HAZIRLADI

Van'ın köklü eğitim kurumlarından Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ), yaklaşan üniversite tercih dönemi öncesi aday öğrencilere rehberlik etmek üzere Tanıtım ve Tercih Günleri düzenleyeceğini açıkladı. Üniversite, 25 Temmuz - 2 Ağustos tarihleri arasında aday öğrencilere yardımcı olacak akademik danışmanlık ve tesislerin tanıtımını gerçekleştirecek.

"VAN SİZİ BEKLİYOR" DİYEREK TERCİH ZAMANINI KARŞILIYOR

Bu özel günlerde Van YYÜ, "#VanSiziBekliyor" sloganıyla düzenlediği etkinliklerle öğrencilere ışık tutmayı amaçlıyor. Görevli akademisyenlerin, geçmişten bu yana birikmiş birikimleri ile destek verecekleri standlar kurulacak ve öğrencilere üniversite hayatı, bölümler ve kampüs olanakları hakkında kapsamlı bilgiler sunulacak. Eğitim öğrencilerin ayağına gelirken, Milli Eğitim Müdürlüğü de dahil olmak üzere YÖK ATLAS, Danışman Bilgi Sistemi (DABİS), YKS Tercih Kılavuzu ve özel üniversite robotu gibi araçlar kullanılarak tercih sürecinde öğrencilere yön verilecek.

ÜCRETSİZ RİNG SERVİSLERİ ALANINDA YENİLİK

Van YYÜ, öğrenci alım sürecinde lojistik desteği de ihmal etmiyor. Üniversite adaylarını şehir merkezinden kampüs alanına taşımak için ücretsiz ring hizmetleri düzenlenmiş durumda. Bu servisler, öğrencileri İskele Caddesi Halk Eğitim Merkezi Önü ve Şişli Öğretmenevi Önünden alarak, belli saatlerde kampüse ulaştıracak. Servisler sabah 09:00'da başlayıp, gün içinde belirli aralıklarla 14:00'a kadar öğrencilere hizmet verecek.

Van YYÜ'nün proaktif yaklaşımı ve öğrencilere sunacak olduğu rehberlik hizmetleri, üniversite tercih sürecinde adaylar için kılavuz niteliğinde olacak.

Kaynak: Van Postası Gazetesi