Yurtlig futbol heyecanı başladı

Yurtlig futbol heyecanı başladı

Genel 30.04.2025 15:37:43 0
Yurtlig futbol heyecanı başladı
Tarih: 30.04.2025 15:37 Güncelleme: 30.04.2025 15:37
YURTLİG Futbol Bölge Finalleri Erzurum’da başladı. 11 il kıyasıya şampiyonluk mücadelesi veriyor.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü (KYGM) tarafından düzenlenen ve Erzurum GSİM Eğitim Şube Müdürlüıü tarafından organize edilen YURTLİG Futbol Bölge Birinciliği Kazım Karabekir Stadı Kampüsü 1 ve 2 Nolu Sentetik Sahalarında oynanan maçlarla başladı. 11 ilin GSB Yurtlarının şampiyonluk için yarıştığı YURTLİG Bölge Finalleri 3 Grupta oynanıyor.
Yurt hizmetleri müdürü ile şube müdürleri de izliyor
Gençlerin sahadaki futbolcuları yoğun alkışlarla desteklediği Müsabakaları Yurt Hizmetleri Müdürü Sahir Birol Dönel ile Destek Hizmetleri Şube Müdürü İbrahim Hakkı Akpınar ve Eğitim Şube İbrahim Şimşek de izledi.
Erzurum şampiyonu İbrahim Hakkı Yurt Müdürlüğü Futbol Takımının Tokat ile oynadığı maçta futbolcularla seremoniye katılan Yurt Hizmetleri Müdürü Sahir Birol Dönel, hakemlere ve futbolculara başarı dileklerini iletti. 11 takımın katıldığı ve üç grupta oynanan futbol karşılaşmalarında Vedat Engin ve Melih Gül tertip komitesi üyeliğini yapıyor. Erzurum GSİM Antrenörleri Yücel Karakoç ile Fetullah Demir de, tertip komitesine destek veriyor.
Yurtlig açılış töreni
KYGM tarafından düzenlenen ve Erzurum GSİM Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen YURTLİG Futbol Bölge Birinciliği resmi açılış töreni GSİM 2 Nolu Sentetik Sahada yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Palandöken Gençlik Merkezi öğrencileri Bar Eğitmeni Halil Yazıcıoğlu nezaretinde bar gösterisi yaptı.
Yarın kanatlanıp uçacaksınız kendi ayaklarınız üzerinde duracaksınız
Açılış seremonisinde konuşan Erzurum GSİM Destek Hizmetleri Şube Müdürü İbrahim Hakkı Akpınar, "İl Müdürümüz Levent Çakmur il dışında olduğu için açılışımıza katılamadı. Kendisinin sizlere selamlarını ileterek takımlara başarılar diliyorum. Bugün yurtlarımızda kalıyorsunuz yarın kanatlanıp uçacaksınız ve kendi ayaklarınız üzerinde duracaksınız. Bugün sizlerle buluştuk, ilk kez sizlerle karşılaştık. Erzurum’un tarihi ve kültürel yerlerini gezerek ve lezzetlerinden tadarak kadim şehrimizi tanıma şansı yakalayacaksınız" diye konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Anahtar Kelimeler: yurtlig futbol heyecanı başladı
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Furkan Akar: "Hedefim ülkemi en iyi şekilde temsil etmek""


Van Spor

Turgut Özal Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklar başlıyor


Van Spor

Şampiyon taekwondocular ödüllendirildi


Van Spor

Hakemler iftar yemeğinde buluştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sporcularından dünya arenasında çifte gurur


Van Spor

Milli sporcu Furkan Akar çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ