Yurt öğrencileri tarafından yapılan ürünler görücüye çıktı

Yurt öğrencileri tarafından yapılan ürünler görücüye çıktı

Eğitim 4.06.2024 17:48:13 0
Yurt öğrencileri tarafından yapılan ürünler görücüye çıktı
Tarih: 04.06.2024 17:48
Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Müştakbaba Kız Yurdu’nda açılan kurslara katılan öğrenciler, yıl boyunca yaptıkları onlarca ürünü düzenlenen sergide beğeniye sundu.
El emeği göz nuru eserlerin sergilendiği etkinlikte, öğrencilerin özenle hazırladıkları el sanatları, ahşap boyama, geri dönüşüm, kalem işi, kara kalem, çanta yapımı gibi ürünler ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Sergi, hem yurt yönetimi hem de katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.
Açılan sergiyi gezerek öğrenciler tarafından yapılan ürünleri inceleyen Muş Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir, “Yurtlarımızda genç ofislerimiz bünyesinde geçen yıl olduğu gibi bu yılda öğrencilerimize yıl boyunca modern eğitim sınıflarında çeşitli kurslar düzenledik. Öğrencilerimizin boş vakitlerini kaliteli bir şekilde değerlendirmelerine imkan sağladık. Müştakbaba Kız Yurdu’nda açmış olduğumuz kurslarımızda öğrencilerimiz tarafından hazırlanan ürünler düzenlenen sergi ile görücüye çıktı. Ürünleri incelediğimizde öğrencilerimiz için açtığımız kurslara ilginin ne kadar çok olduğunu daha iyi anlıyoruz. Bu kurslarımızda kullanılan malzemeler yine müdürlüğümüz tarafından temin edilerek öğrencilerimize veriliyor. Sadece açmış olduğumuz kurslarımızdan yaklaşık 750 öğrencimiz faydalandı. Öğrencilerimizin gelişimine katkı sunacak olan bu eğitimlerimiz her yıl artarak devam edecektir” dedi.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem