Yüksekova’da yollar göle döndü

Yüksekova’da yollar göle döndü

Genel 10.06.2024 16:22:05 0
Yüksekova’da yollar göle döndü
Tarih: 10.06.2024 16:22
Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde aniden bastıran sağanak yağış nedeniyle yollar göle dönerken, araçlar ise ilerlemekte zorlandı.
Meteorolojinin uyarıları sonrası yoğun yağışlar ilçede etkisini göstermeye başladı. Öğlen etkili olan sağanak yağmur nedeniyle Yüksekova’da birçok cadde ve sokak sular altında kaldı. Yoğun yağışlardan dolayı cadde ve sokaklar göle dönerken, vatandaşlar ise zor anlar yaşadı. Yağışa hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar iş merkezlerine girerek korunmaya çalıştı.
Göle dönen Cengiz Topel Caddesi üzerinde seyir halinde olan sürücüler iletmekte zorlandı. Şehir içi servis şoförü Adnan Çakır, “Yollar çukurlardan geçilmiyor, bugün de bastıran yoğun yağışlardan dolayı adeta göle dönmüş durumda. Bizde yavaş ilerliyoruz. Bakalım ne olacak” dedi.
Meteorolojiden yapılan uyarıda ise bölge genelinde havanın çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı belirtilerek, “Yağışların Hakkari çevrelerinde zaman zaman kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması tahmin edilmektedir. Yağışların bölgenin yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur şeklinde olması tahmin edilmektedir” denildi.

Haber Kaynak : İHA
Anahtar Kelimeler: yüksekova’da yollar göle döndü
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem