Yüksekova’da sosyal medya bağımlılığına dikkat çekildi

Yüksekova’da sosyal medya bağımlılığına dikkat çekildi

Van Spor 26.08.2024 15:30:27 0
Yüksekova’da sosyal medya bağımlılığına dikkat çekildi
Tarih: 26.08.2024 15:30 Güncelleme: 26.08.2024 15:30
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde, “Sosyal medyadan sosyal meydana” çerçevesinde Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde bir dizi etkinlik düzenlendi.
Yüksekova ilçesinde sosyal medya ve teknoloji bağımlılığına dikkat çekmek, gençlerin sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımını hayatın içinde aktif bir şekilde yer almalarını sağlamak amacıyla sosyal medyadan sosyal meydana etkinliği düzenlendi. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün kapalı spor salonunda düzenlenen etkinlikte okçuluk, dart, halat çekme yarışı, çuval yarışı, masa tenisi, yakan top, voleybol gibi oyunlar oynandı. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün koordinasyonunda gerçekleşen etkinlikte gençlik liderleri, antrenörler ve gönüllü liderler gençlerin sosyalleşmesi ve keyifli zaman geçirmesi için çalıştı. Cep telefonlarını ellerinden bırakarak yüz yüze sosyalleşme imkanı bulan gençler, eğlenceli ve keyifli zaman geçirdi.
Ailesiyle birlikte düzenlenen etkinliğe katılan Yüksekova Kaymakamı Mustafa Akın, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İlhan Yılmaz’dan etkinlik hakkında bilgi aldı, gençlerle beraber eğlenceli vakit geçirdi.
Burada konuşma yapan Kaymakam Mustafa Akın, “81 ilde düzenlenen “sosyal medyadan sosyal meydana” etkinliği çerçevesinde ilçedeki faaliyeti düzenledik. Gençleri sosyal medya ve internet bağımlılığından kurtarmak için Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Gençlik Merkezinin farklı faaliyet alanlarında yapmış olduğu etkinliklere gençlerle beraber katılım sağladık. Basketbol, voleybol, yüzme, kütüphanelerimiz, ok atışı gibi onlarca farklı alanlardaki eğitmenlerimiz, antrenörlerimiz, gençlerimizin spor hayatına katılmaları için gece gündüz çalışıyorlar. Gençlik Merkezimiz ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’müzün binaları, tesisleri sadece gençlerimize değil bütün vatandaşlarımıza hizmet veriyor. Biz de elimizden geldiğince sportif faaliyetlere katılmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızı da bu tesislerden faydalanmaya davet ediyoruz” dedi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Erzincan, Siyah Kuşak ve Dan Terfi Sınavına ev sahipliği yaptı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - İskenderunspor: 3


Van Spor

25 Mart Spor liderlik koltuğuna oturdu


Van Spor

Elazığlı sporcu Türkiye 3’üncüsü oldu


Van Spor

Uluslararası arenada Tunceli’den 6’da 6 şampiyonluk


Van Spor

Türkiye’nin en genç hokey takımından büyük başarı


Van Spor

Furkan Akar ve Denis Örs’ün hedefi olimpiyat madalyası


Van Spor

Tatvan’da Uluslararası Muaythai Şampiyonası düzenlendi


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Silopi’den 3 puanla döndü


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’dan Millî Takıma bir genç sporcu daha


Van Spor

Mergabütan Kayak Merkezi’nde sezon açıldı


Van Spor

Elazığspor U16 Ligi’nde şampiyon oldu


Van Spor

Iğdır FK - Sivasspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sivasspor: 1


Van Spor

Aşkale voleybolda il ikincisi oldu


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi hentbolda Türkiye yarı finallerine yükseldi


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Atmaktan çok, kaçırdıklarımızı sorgulamalıyız"


Van Spor

Elazığ’da gençlik merkezleri ile gelecek inşa ediliyor


Van Spor

Karslı dağcılardan Kars’a Spor Tırmanış hakemliği


Van Spor

Oltu Anadolu Lisesi voleybolda finalde


Van Spor

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ