Yücelik, “Kamu ile özel sektör işbirliğini önemsiyoruz”

Yücelik, “Kamu ile özel sektör işbirliğini önemsiyoruz”

Ekonomi 27.10.2023 16:04:20 0
Yücelik, “Kamu ile özel sektör işbirliğini önemsiyoruz”
Tarih: 27.10.2023 16:04 Güncelleme: 27.10.2023 16:04
TİSK tarafından düzenlenen ’Birlikte Daha Güçlü Bir Gelecek Zirvesi’nde konuşan ÇEİS Başkan Vekili ve Aşkale Çimento İcra Kurulu Başkanı Fatih Yücelik, kamu ile özel sektör arasındaki işbirliğinin temel gündem maddeleri olduğunu ifade etti.
Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) tarafından düzenlenen ve Türkiye’deki sanayicilerin ülke kalkınmasına ilişkin görüş ve değerlendirmelerinin siyaset dünyasıyla paylaşıldığı “Birlikte Daha Güçlü Bir Gelecek Zirvesi”, İstanbul’da yoğun bir ilgiyle gerçekleştirildi. Katılımcılar arasında Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve pek çok üst düzey kamu görevlisinin yanında TİSK yöneticileri ve TİSK’e bağlı işveren sendikalarının temsilcilerinin olduğu program, TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol’un açılış konuşmasıyla başladı.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın yaptığı açılış konuşmanın ardından, programın iş dünyası panelinde Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) Başkan Vekili ve Aşkale Çimento İcra Kurulu Başkanı Fatih Yücelik’in konuşmasıyla devam etti. Yücelik, konuşmasında kamu ve özel sektör işbirliği vurgusunda bulunurken, “Cumhuriyetin 100. Yılı vesilesiyle sanayide ve üretimde atılacak adımlar, yatırım ve ihracata dayalı büyümenin, kalkınmaya destek olmak üzere işverenlerin devlet yönetiminden beklentileri, ülke yöneticilerinin orta vadeli program başta olmak üzere politika öncelikleri ve kamu ile özel sektör arasındaki işbirliği temel gündem maddelerimizdir.” diye konuştu.
ÇEİS Başkan Vekili Yücelik, zirvede yaptığı konuşmada çimento sektörünün geleceğe dair yol haritası, karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri ifade ederken, “100 yıllık Cumhuriyetimizin ekonomik kalkınmayı taşıdığı noktada elde edilen tecrübeler ve gerçekleştirilen mücadele ışığında çizilen yol haritasıyla, önümüzdeki yüzyılın vizyonunun ortaya konulduğu Birlikte Daha Güçlü Bir Gelecek Zirvesi, kamu ile özel sektör arasındaki işbirliğinin ortaya çıkardığı dinamizmi bir kez daha gözler önüne sermiştir.” şeklinde konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor - Şanlıurfaspor maç biletleri satışta


Van Spor

Elazığ’da suda nefes kesen mücadele sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe, Kasımpaşa Maçında 90+11'de Yıkıldı! Zirve Fırsatı Kaçtı


Van Spor

Çakmur’dan stadyum açıklaması


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri galibiyetle başladı


Van Spor

Beşiktaş, Göztepe'yi Farklı Geçerek Süper Lig'de Puanını 3'e Çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 2 Doğubayazıt Spor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - 68 Aksaray Belediyespor: 1


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Diyarbekirspor: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 4 - Serikspor: 0


Van Spor

Hakkârili sporculardan büyük başarı


Van Spor

Iğdır FK - Esenler Erokspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Esenler Erokspor: 3


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 0 - Kırşehir FSK: 1


Van Spor

Digor Gençlik ve Spor Müdürü Bahattin İnce ve milli sporcu Tuğba Toptaş’tan, Kaymakam Kahraman’a ziyaret


Van Spor

Elazığspor’da Enes Soy sakatlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor-Diyarbekir Spor karşılaşmasının hakemi belli oldu


Van Spor

Erzincan’da "Spor Güvenliği Semineri" düzenlendi


Van Spor

Engelleri aştı, Türkiye 5’incisi oldu


Van Spor

Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ