YRP adayı Yıldırım: “Hiç kimse Malatyalıların umutlarının kırılmasına neden olamaz”

YRP adayı Yıldırım: “Hiç kimse Malatyalıların umutlarının kırılmasına neden olamaz”

Politika 17.02.2024 16:40:10 0
YRP adayı Yıldırım: “Hiç kimse Malatyalıların umutlarının kırılmasına neden olamaz”
Tarih: 17.02.2024 16:40 Güncelleme: 17.02.2024 16:40
Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Yeniden Refah Partisi olarak, vatandaşlarımızın yaşadığı mağduriyetlerin giderilmesinin takipçisi olacağız. Bakanlar rahatsızlanınca Malatya’da işler durma noktasına gelemez” dedi.
Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, beraberindeki partililerle birlikte Ankara Esnaf Çarşısı’nı ziyaret ederek, buradaki esnaflarla bir araya gelip sorunları dinledi.
Malatyalıların bir an önce kalıcı konut ve işyerlerine kavuşması gerektiğini belirten Bilal Yıldırım, “Malatyalıların deprem yarısı her geçen gün derinleşiyor. Malatya’da yaralar sarılmıyor, vatandaşımızın halen 1 yıldır acısı dinmedi. Kura çekimini bile beceremeyen bir anlayış ile karşı karşıya bulunuyoruz” dedi.

Yeniden Refah Partisi olarak, vatandaşların yaşadığı mağduriyetlerin giderilmesi için takipçi olacaklarını ifade eden Yıldırım, “Malatya’da kalıcı konutlar için kura çekimi programı hazırlanırken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki beyin rahatsızlığı nedeniyle iptal edilme aşaması yaşanmış. Bakana geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya davet edilerek sorun çözülmüş. Böyle bir anlayışı, böyle bir siyaseti asla kabul etmiyoruz. Milletvekillerini vatandaşımız görmediğini söylüyor, esnafımız derdini anlatacak milletvekilini sahada göremiyor. Kimsenin sağlığı üzerinden asla siyaset yapmayız. Ama şu unutulmasın Malatyalılar 1 yıldır yaralı, Malatya bir yıldır yoğun bakımda, Malatyalı 1 yıldır yürüyemiyor. Malatyalılar 1 yıldır umutla kura çekilmesini bekliyorlar. Böyle bir tablo karşısında hiç kimse Malatyalıların moral değerlerini bozmaya, umutlarının kırılmasına neden olamaz. Bakanlar rahatsızlanınca Malatya’da işler durma noktasına gelemez” ifadelerini kaydetti.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor üst üste 2. kez kazandı


Van Spor

Elazığ Valisi Hatipoğlu, iftarda gençlerle buluştu


Van Spor

İstanbul Doğa Sporları Kulübü’nden Süphan Dağı’na kış tırmanışı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Şanlıurfaspor: 0


Van Spor

24Erzincanspor yönetimi iftarda basınla buluştu


Van Spor

Deniz Çınar Doğan taekwondoda Türkiye 3’üncüsü


Van Spor

Elazığ’da amatör maçlar ertelendi


Van Spor

Elazığ’da basketbol bölge şampiyonası sona erdi


Van Spor

Avrupa ve dünya şampiyonu Erivan Barut, mezun olduğu okulda öğrencilerle buluştu


Van Spor

Elazığspor’dan 17 Yaş altı taraftarlara ücretsiz bilet


Van Spor

Elazığ’dan 4 büyük başarı


Van Spor

Erzurum GSK araç filosunu güçlendiriyor


Van Spor

Elazığspor - Şanlıurfaspor maç biletleri satışta


Van Spor

Elazığ’da suda nefes kesen mücadele sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe, Kasımpaşa Maçında 90+11'de Yıkıldı! Zirve Fırsatı Kaçtı


Van Spor

Çakmur’dan stadyum açıklaması


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri galibiyetle başladı


Van Spor

Beşiktaş, Göztepe'yi Farklı Geçerek Süper Lig'de Puanını 3'e Çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 2 Doğubayazıt Spor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - 68 Aksaray Belediyespor: 1


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ