Yine aynı yer yine kaza: Korkudan evlerinin önünde oturamıyorlar

Yine aynı yer yine kaza: Korkudan evlerinin önünde oturamıyorlar

Asayiş 21.08.2023 12:43:51 0
Yine aynı yer yine kaza: Korkudan evlerinin önünde oturamıyorlar
Tarih: 21.08.2023 12:43 Güncelleme: 21.08.2023 12:43
Elazığ’da virajı alamayan aracın bir apartmanın bahçesine uçtuğu kazada bir kişi yaralandı. Apartman sakinleri, aynı yerde sürekli kazalar meydana geldiğini, korkudan evlerinin önünde oturamadıklarını söyledi.
Kaza, merkez Fevzi Çakmak Mahallesi Dönertaş Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bulvar üzerinde seyir halinde olan ve virajı alamayan sürücü, 44 HT 212 plakalı hafif ticari aracı ile bir apartmanın bahçesine uçtu. Kazada, bir kişi yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri, olay yerinde inceleme yaptı.
Geçen ay yine aynı yere bir otomobil uçmuş, kazada 2’si çocuk 3 kişi yaralanmıştı. Her hafta aynı yerde kaza olduğunu ve araçların apartman bahçesine uçtuğunu dile getiren Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Eyüp Berk, “Bu bulvarın açılışından bu yana her hafta kaza oluyor. Karşıdan gelen araçlar binanın bahçesine uçuyor. Bu da vatandaşların can ve mal güvenliği açısından çok büyük tehlike oluşturuyor. Buranın bir an önce çözüme kavuşturulması lazım. Virajı biraz açmaları veya refüje çelik bariyer yapılması gerekiyor. Binanın alt kısmı olan istinat duvarının da yükseltilmesi gerekiyor. Acilen yapılmasını talep ediyoruz. Artık vatandaşlar evlerinde uyuyamıyor. Korku ile kalkıp korku ile uyanıyoruz. Her an bir araç gelebilir ve bahçeye uçabilir. Bugünkü kazada bir kadın ile çocuğu saniyelik kurtuldu. Genelde araçlar virajı alamıyor. Ortadan geçiyor ve binanın bahçesine uçuyor. Buradaki insanlar evlerinde rahat uyuyamıyor. Sıcak havalarda bahçesinde ve kapının önünde oturamıyor. Aracını kapısının önüne park edemiyor" dedi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığlı sporcular milli takım seçmelerine davet edildi


Van Spor

Ağrı’da Avrupa Spor Haftası etkinlikleri düzenlendi


Van Spor

Avrupa Cross Snowboard Yarışları 2026’da Erzincan’da!


Van Spor

Galatasaray’dan ligde üst üste 15. galibiyet


Van Spor

Vali Hatipoğlu, başarılı gençlerle bir araya geldi


Van Spor

Speed Skating spor kulübü yönetiminden Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Sporla yükselen şehir Erzincan!


Van Spor

Teknik Direktör Gül, "Eksiklerimizi biliyoruz ve kendi içimizde analiz edip düzeltmek için yoğun çalışıyoruz"


Van Spor

Malatya Büyükşehir’den okullara spor malzemesi desteği


Van Spor

Yüksekova Spor, Trabzonspor maçına Kars’ta hazırlanıyor


Van Spor

Kayseri'de Rafa şov! Beşiktaş gol olup yağdı


Van Spor

Bodrumspor Deplasmanda Puan Peşinde: Vanspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?


Van Spor

Serkan Özbalta: "Çok ciddi bütçesi olan takımlara karşı yarışıyoruz"


Van Spor

Sedat Ağçay: "İki takım hak etiği puanı aldı"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 1 - Ankara Keçiörengücü: 1


Van Spor

Elazığspor maçında Batman Petrolspor’a seyirci yasağı


Van Spor

Mehmet Kırık, sporda başarının adı oldu


Van Spor

Iğdır FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK 4 - Hatayspor: 2


Van Spor

Çakmur; "Yeni stat projesi hız kesmeden sürüyor"


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Aslan evinde hata yapmadı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ