Yeşilyurt’ta doğalgaz altyapısı yenileniyor

Yeşilyurt’ta doğalgaz altyapısı yenileniyor

Politika 3.06.2024 11:47:44 0
Yeşilyurt’ta doğalgaz altyapısı yenileniyor
Tarih: 03.06.2024 11:47 Güncelleme: 03.06.2024 11:47
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, ziyaret ettiği mahallelerde muhtarların ve vatandaşların doğalgazla ilgili taleplerine kalıcı çözümler getirmek için harekete geçti. AKSA Doğalgaz İl Müdürlüğünü ziyaret eden Başkan Geçit, ilçedeki doğalgaz ağını genişletmek için Yeşilyurt Belediyesi olarak her türlü çalışmayı hayata geçireceklerine dikkat çekti.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Atay ile birlikte AKSA Doğalgaz Malatya İl Müdürlüğünü ziyaret ederek, ilçedeki doğalgaz yatırımlarına ilişkin yetkililerden kapsamlı bilgiler aldı. AKSA Doğalgaz Malatya İl Müdürü Güngör Ateş ziyaret sırasında sevkiyat kontrol merkezinden Yeşilyurt’a yapılacak alt yapı yatırımlarına ilişkin görsel bir sunum yaptı. AKSA Doğalgaz’ın yeni dönem yatırımlarıyla birlikte Yeşilyurt ilçesindeki doğalgaz alt yapısının daha güçlü hale gelip hizmet kalitesinin artacağını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, belediye olarak ta planlanan yatırımların kısa zamanda hayata geçmesi için her türlü desteği vereceklerini söyledi.

“Doğalgazla ilgili talepleri çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz”
Başkan Geçit, vatandaşların taleplerini öğrenip kalıcı çözümler getirmek amacıyla başlattıkları ‘Başkanım Yanımda’ ve ‘Muhtarlarla İstişare Toplantıları’ kapsamında gerçekleştirdikleri görüşmelerde muhtarların ve vatandaşların en fazla talepte bulunduğu konuların başında gelen doğalgaz ile ilgili istekleri yerine getirmek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade etti. Yeşilyurt’ta doğalgaz alt yapısının genişlemesi ve yenilenmesi noktasında AKSA Doğalgaz Malatya İl Müdürlüğü ile işbirliği halinde koordineli çalıştıklarını hatırlatan Başkan Geçit, “AKSA Doğalgaz Malatya İl Müdürümüz ve teknik ekipleriyle birlikte ilçemizdeki doğalgaz alt yapısının durumu ve yeni yatırımlar üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Muhtarlarımızla görüşmelerimiz ve mahalle ziyaretlerimiz sırasında en fazla talep gelen konuların başında doğalgaz geliyordu, bizlerde vatandaşlarımızın bu yöndeki taleplerini kalıcı çözümlerle yerine getirmekle birlikte doğalgaz alt yapısını daha geniş kesimlere ulaştırmak içinde elimizden geleni yapıyoruz. İlçemizin 82 mahallesine doğalgaz götürmek için AKSA Doğalgaz Malatya İl Müdürlüğümüzle koordineli ve planlı çalışarak iletilen tüm taleplerin yerine getirilmesine yönelik çaba sarf ediyoruz. Mahallelerimizin yanı sıra depremzede hemşerilerimiz için İkizce’de yapılan TOKİ Konutlarının doğalgaz alt yapısını da bugün ki ziyaretimiz sırasında tüm boyutlarıyla ele aldık, o bölgedeki yatırımlara belediye olarak her türlü desteği veriyoruz, bundan sonra da aynı şekilde desteklerimizin devam edeceğini ifade ettik” diye konuştu.

“Güçlü bir iletişim halindeyiz”
Başkan Geçit, alt yapı hizmeti sağlayan kurumlarla uyum içerisinde çalıştıklarını hatırlatarak, “Belediye olarak ilçemizdeki tüm alt yapı hizmetlerinin hemşerilerimize başarılı ve güzel bir şekilde ulaşması içinde kamu ve kurumlarla ortaklaşa çalışıyoruz, makine ve ekipman anlamında her türlü desteği veriyoruz. Bu kapsamda AKSA Doğalgaz ile işbirliğimiz ve istişarelerimiz bundan sonra artarak devam edecektir. Birlikte çalışarak güçlü yatırımların altına hep birlikte imza atacağız. Belediye olarak 82 mahallemizin tamamına doğalgaz alt tapısını taşımak istiyoruz. Bölgelerimizde planı, imarı bitmeyen mahallelerde doğalgaz alt yapısını hayata geçirmek zor, bunları kolaylaştırmak içinde üzerimize düşen ne varsa yerine getireceğiz. AKSA Doğalgaz’ın 2024 yılı yatırım programı oldukça yoğun, bizlerde doğalgaz miktarını artırmak için bundan sonra gerek Bakanlık ziyaretlerine gerekse de AKSA Doğalgaz ile yapacağımız görüşmelere daha fazla ağırlık vereceğiz” diye konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Genç’e 750 kişilik yeni spor salonu


Van Spor

Elazığ paletli yüzme yarışlarında dünya 3.’sü oldu


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi resmen başladı


Van Spor

25 Mart Spor Kulübü için tek yürek oldu


Van Spor

24Erzincanspor’da mali kriz büyüyor: Futbolcular alacakları için dava açtı


Van Spor

Genç sporcular sahada: Voleybol İl Birinciliği finali devam ediyor


Van Spor

Maça çıkmayan Yeni Malatyaspor, PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Ağrı Gençlik Merkezi’nden anlamlı buluşma


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi


Van Spor

Bitlis 1916’dan dikkat çeken performans


Van Spor

Şampiyonluk kupası Şehriban Günata’nın


Van Spor

Elazığspor’dan Mustafa Sarıgül’e veda


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Muş SK: 1- Konyaspor: 4


Van Spor

Avrupa üçüncüsü Curling Milli Takımı’ndan Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Elazığ’da basketbol turnuvası tamamladı


Van Spor

Erzurum ETÜ Atıcılık takımı Mersin’de birinci oldu


Van Spor

Elazığspor’da Sarıgül dönemi sona erdi


Van Spor

Aşkale İbrahim Polat Ortaokulu il müsabakalarında ikincilik elde etti


Van Spor

380 sporcu Okul Sporları Oryantiring Yarışması’nda ter döktü


Van Spor

Çakmur’dan olimpiyat fatihine kutlama


Van Spor

Elazığ’da yarı olimpik yüzme havuzu inşaatı başladı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ