Yeşilyurt’ta alternatif yol güzergahları oluşturuluyor

Yeşilyurt’ta alternatif yol güzergahları oluşturuluyor

Genel 29.06.2022 15:10:38 0
Yeşilyurt’ta alternatif yol güzergahları oluşturuluyor
Tarih: 29.06.2022 15:10 Güncelleme: 29.06.2022 15:10
Malatya’nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar yol çalışmalarını incelerken, “Yaklaşık 30 yıllık imar sorunu çözülen Karakavak mahallemizdeki hızla gelişmeye paralel olarak ihtiyaç duyulan alternatif yol güzergahlarını oluşturmaya hız verdik” diye konuştu.
Karakavak Mahallesinde Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan imar yollarını açma, yol genişletme, sıcak asfalt ve sathi kaplama çalışmalarını yerinde inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, yetkililerden bilgiler aldı.
Mahallelerinde alternatif yol güzergahlarının oluşturulmasıyla birlikte araç ve yaya trafiğinin daha konforlu hale geleceğini söyleyen Karakavak Mahallesi Muhtarı İhsan Güngör, bölgenin ulaşım ağını daha nitelikli hale getirmek amacıyla yapılan çalışmalardan dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a teşekkürlerini sundu.
Son dönemlerde hızla gelişen Karakavak mahallesindeki yolları baştan aşağıya yenilediklerini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Karakavak’ın imar sorunu çözüldükten sonra gerek konut alanları gerekse de yeni iş yerlerinin çoğalmasıyla birlikte bizlerde alt ve üst yapı yatırımlarına hız verdik. Aşırı kullanımdan ya da yağışlardan dolayı yıpranan ve bozulan yollarımızı baştan aşağıya yeniliyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüz, kentsel dönüşüm projeleri başta olmak üzere yeni açılan yollarda kalan evlerin yıkılmasıyla birlikte bölgenin ihtiyaç duyduğu alt ve üst yapı hizmetleri, yol yenileme, açma ve genişletme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Malatya’nın hızla gelişen bölgelerinden olan Karakavak mahallesinin tüm ihtiyaçlarını mahalle muhtarımızla koordineli çalışmalarla gideriyoruz. Bu bölgede belirlediğimiz yaklaşık 2 kilometrelik yol çalışmasının yarısını tamamladık diğer kalan kısmını da en kısa sürede tamamlayarak mahallemizin gelişimine katkı sunmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Varto Spor Salonu’nda voleybol antrenmanları devam ediyor


Van Spor

Battalgazi Belediyesi’nden 3. Arslantepe 3 Bant Bilardo Turnuvası


Van Spor

İşitme engelli sporcular olimpiyat yolunda


Van Spor

Çakmur: Başarılarımızı takım ruhu ile elde ediyoruz


Van Spor

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi: Hakkarigücü: 0 - Fenerbahçe: 2


Van Spor

Beşiktaş’ta Flaş Gelişme! Ersin Destanoğlu ve Necip Uysal’a Tedbir Kararı Kaldırıldı


Van Spor

Muş Lalezar Spor, ilk yarıyı galibiyetle tamamladı


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Adaletten taviz vermeyeceğiz"


Van Spor

Ersin Destanoğlu: "Federasyonumuz ismimizi lekeleme çabasına girmiş"


Van Spor

Kırşehirspor’un eski başkanı Bıçakçı’dan şok iddia: "Almanya’da bana milyonluk şike teklifi yapıldı"


Van Spor

Korkut’ta okçuluk antrenmanları yoğun katılımla sürüyor


Van Spor

Elazığspor: "Gelişmeler kulübümüz tarafından izlenmekte"


Van Spor

Erzincan Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu Afal’dan Türkiye rekoru


Van Spor

24 Erzincanspor’dan bahis soruşturmasıyla ilgili açıklama


Van Spor

Elazığspor’dan 5 futbolcu PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Zirvede puan farkı 1'e indi! Fenerbahçe evinde hata yapmadı


Van Spor

Curling milli takımı Prag’da ikinci oldu


Van Spor

Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü’nden 5 şampiyonluk, 11 madalya


Van Spor

Kick Boks Milli Takımı Erzurum’da


Van Spor

Kocaelispor, Galatasaray'ı Devirdi! Süper Lig'de Tarihi Sürpriz: 1-0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ