Yeşilyurt Belediyesi’nden öğrencilere TYT-AYT kaynak kitap desteği

Yeşilyurt Belediyesi’nden öğrencilere TYT-AYT kaynak kitap desteği

Eğitim 6.01.2026 14:37:47 0
Yeşilyurt Belediyesi’nden öğrencilere TYT-AYT kaynak kitap desteği
Tarih: 06.01.2026 14:37 Güncelleme: 06.01.2026 14:37
Yeşilyurt Belediyesi, Dilek Şehit Zekeriya Bitmez Anadolu Lisesi öğrencilerine kitap dağıttı.
Dilek Şehit Zekeriya Bitmez Anadolu Lisesi’nde düzenlenen "TYT-AYT" kitap dağıtım programında konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, öğrencilere eğitim hayatlarına yönelik önemli tavsiyelerde bulundu. Öğrencilere dağıtılan kaynak kitapların verimli bir şekilde değerlendirilmesinin başarıyı artıracağını vurgulayan Başkan Geçit, disiplinli ve planlı bir çalışma süreciyle hedeflenen başarılara ulaşmanın mümkün olduğunu ifade etti.
Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Özgür’ün girişimleri neticesinde bir araya getirilen bin 135 adet "TYT-AYT" kaynak kitap setleri, Dilek Şehit Zekeriya Bitmez Anadolu Lisesi’nde düzenlenen programla öğrencilere dağıtıldı.
Kitap dağıtım programına katılan Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Caner Güler, ilçede ki eğitim hizmetlerinin başarıyla yerine getirilmesinde Yeşilyurt Belediyesinden çok ciddi destek gördüklerini, ücretsiz kurslar ve kitap dağıtımlarının çok kıymetli olduğunu dile getirirken, Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit ile katkı sunan herkese teşekkürlerini sundu.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit ise, kaynak kitapların tedarik edilmesine katkı sunan Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Özgür’e ve kitapların dağıtılmasını sağlayan Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğüne teşekkürlerini sunarken, öğrencilerden kaynak kitaplardan en iyi şekilde faydalanmalarını istedi.
Konuşmasında öğrencilere eğitim hayatlarına ilgili önemli tavsiyelerde bulunan Başkan Geçit, dağıtılan kaynakların güncel müfredata uygun ve sınav sistemine yönelik hazırlandığına dikkat çekip, azim ve kararlılıkla çalışan her öğrencinin hayallerini gerçeğe dönüştürebileceğini sözlerine ekledi.
Yeşilyurt’un geleceğini sadece fiziki yatırımlarla değil, insan odaklı ve özellikle gençlere yönelik projelerle inşa ettiklerini, eğitim hizmetlerine ise her zaman ayrıcalık gösterdiklerini dile getiren Başkan Geçit, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, "Sizlerin hedeflerinize ve hayallerinize ulaşma yolunda yanınızda olmak bizim en temel görevlerimizden bir tanesidir. Düzenli, planlı ve sistemli bir çalışma prensibini hayatının merkezine alan her bir öğrencimiz daha kolay hedeflerine ulaşabilir. Okulun veya eğitim mekanının merkezde ya da kırsalda olması bir öğrenci için asla avantaj ya da dezavantaj değildir, yeter ki zamanı en iyi şekilde yönetin. Zamanı iyi yöneten, dünyayı yönetir. Yatma, kalkma, ders çalışma ve normal zamanını en iyi şekilde planlarsanız büyük başarılara ulaşabilirsiniz. Başarının sırrı ise emekte saklıdır, kestirme yollar sizi başarıya götürmez. Sıkıntı çekmeden, yorulmadan asla başarıya ulaşılmaz. Belediye Başkanlığımın yanı sıra üroloji profesörüyüm, hayatım boyunca zamanımı iyi planlamaya, disiplinli çalışmaya büyük önem verdim. Unutmayın ki başarı; azim, emek ve süreklilikle gelir. Sizler yeter ki hedeflerinize inanın ve kararlılıkla çalışın. Bizler size sonuna kadar güveniyoruz, büyük emekler verip hedeflerinize ulaşacağına inanıyoruz, bizlerde her türlü destek ve katkıyla yanınızda olacağız. Bugün sizlere dağıttığımız TYT-AYT kitapları da bu sürecin önemli bir parçasıdır. Bu kaynakların, planlı ve disiplinli bir çalışma ile sizlere ciddi katkılar sunacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.
Okul yönetimi ve öğretmenler de Yeşilyurt Belediyesi’nin eğitime verdiği destekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, kitap dağıtımı ve ücretsiz kursların öğrenciler için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu ifade ettiler. Konuşmaların ardından öğrencilere kaynak kitaplar dağıtıldı.
Kitap dağıtım programına; Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Caner Güler, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Esin Yılmaz, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Muşlu sporculardan Muaythai Bölge Şampiyonası’nda büyük başarı


Van Spor

Hakkarili dağcı Kilimanjaro zirvesinde


Van Spor

Elazığlı sporcu Yıldırım milli takım kampına davet edildi


Van Spor

Elazığspor 21 futbolcuyla İstanbul’a gidiyor


Van Spor

Elazığ 1. Amatör kümede 3 takım play-offu garantiledi


Van Spor

Kocaman: "Malatya Yeşilyurtspor’u hak ettiği yerlere taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz"


Van Spor

Malatya, Muay Thai Şampiyonası’ndan 25 madalyayla döndü


Van Spor

Hakkari, kış turizmi ve kayakta yükselişte


Van Spor

Yıldız Kadınlar Voleybol İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Fenerbahçe, Göztepe'ye Yenilmezlik İstatistiğini Evinde Kaybetti! Şampiyonluk Yolunda Kritik Puan Erozyonu


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0 - 12 Bingöl Spor: 1


Van Spor

Ağrı’da Muay Thai Rüzgarı Esti


Van Spor

Erzurumlu Akademisyen Doç. Dr. İrfan Kurudirek Avrupa Herkes İçin Spor Birliği Başkanı Seçildi


Van Spor

Hakkarili sporculardan büyük başarı


Van Spor

24Erzincanspor Altınordu’yu 2-0 mağlup etti


Van Spor

Yüksekova’da "Kayaklı Koşu Barış ve Kardeşlik 1. Etap yarışması" heyecanı


Van Spor

Yeşilyurtspor sahasında Bingöl’ü ağırlıyor


Van Spor

Badminton’da Erzincan rüzgârı: 3 şampiyonluk, 1 ikincilik


Van Spor

Ağrı’da Muay Thai Doğu Anadolu Bölge Şampiyonası başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 5 - MKE Ankaragücü: 0


Van Spor

Kayakla Oryantiringde Milli Takım Seçmeleri Refahiye’de yapıldı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ