Tarih: 02.09.2024 19:31

Yeşilçam'ın Yıldızı Ahu Tuğba Son Yolculuğuna Hazırlanıyor

Facebook Twitter Linked-in

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden biri daha sonsuzluğa uğurlandı. 69 yaşındaki efsanevi oyuncu Ahu Tuğba, Amerika Birleşik Devletleri'nde hayata gözlerini yumdu. Bu üzücü haberi ilk olarak usta sanatçı Nuri Alço, sosyal medyada paylaştığı bir mesajla kamuoyuna duyurdu.

ABD'DE KAYBETTİK, AİLESİ YASTA

Tuğba'nın vefat ettiğini yine yakın dostu Nuri Alço, kederli bir paylaşımla doğruladı. Sanatçının Amerika'da yaşayan kızı Anjelik Calvin ile yaptığı konuşmanın ardından Alço, "Canım dostum Ahu'nun vefat haberini öğrendim. Kızı Anjelik ile görüştüm. Maalesef çok üzgünüm. Ahu'muzu kaybettik." sözleriyle acısını dile getirdi. Ahu Tuğba, 1991 ile 2010 yılları arasında evli olduğu Amerikalı doktor Timmy Alejtanij'den olan kızı Anjelik Calvin ile birlikte yaşamını sürdürüyordu.

İSTANBUL'A GETİRİLMESİ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Sanatçının ani ölümü sonrasında Film-San Vakfı Genel Müdürü Kıvanç Terzioğlu, cenazenin Miami'den İstanbul'a getirilmesi için gerekli işlemlerin başlatıldığını ve belediye birimleri ile irtibata geçildiğini bildirerek kamuoyunu bilgilendirdi.

KIZI ANJELİK CALVİN ANNE ACISINI ANLATTI

Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik Calvin, annesinin son anları ve duygu dolu anılarıyla ilgili konuştu. Annesinin her zaman kendisine destek olduğunu belirten Calvin, "Bu yaşıma kadar hep başımda durdu. Başka anneler gibi olabilirdi ama o, parasını benim eğitimime harcadı. Hep bana apayrı bir anne oldu." diyerek annesine olan sevgisini dile getirdi.

“ANNEM BUZ GİBİYDİ...”

Calvin, annesini kaybetmenin acısını tarif etmeye çalışırken, "Öğlen uyandığımda annem hala uyuyordu gibiydi. Akşam oldu, hala bir ses yoktu. Gece olunca endişelendim ve yardım için 911'i aradım. Annemin yanına gittiğimde, benim boncuk gözlüm buz gibi olmuştu. Bir evlat için yaşanabilecek en büyük acı, annesinin o halde bulunmasıdır." sözleriyle üzüntüsünü ifade etti.

“BİR ANNE BU ŞEKİLDE BULUNMAMALI”

Anjelik Calvin, yaşadığı derin üzüntüyü, "Dünyanın en büyük acısı, bir annenin evladı tarafından o şekilde bulunması. Rabbim düşmanımın başına vermesin. Keşke benim kalbimi çıkarsalardı da annemi o şekilde görmeseydim." diyerek paylaştı. Ahu Tuğba'nın ardından kızı Anjelik Calvin ve sevenleri yasta.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —