Yeni ilçe garajı güzergahında asfalt ve düzenleme çalışmaları yapıldı

Yerel 25.04.2017 16:34:41 0
Yeni ilçe garajı güzergahında asfalt ve düzenleme çalışmaları yapıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 25.04.2017 16:34
Malatya Büyükşehir Belediyesi, altyapısı biten cadde ve sokaklarda üst yapı çalışmalarını hızlı bir şekilde yapmaya devam ediyor.
Yeni İlçe ve Köy Terminalinin taşındığı bölgede, yoğunluğa bağlı düzenlemeler yapan Büyükşehir Belediyesi, Bentbaşı Mahallesi sınırları içinde bulunan Bent Caddesinde de değişim, dönüşüm ve yenileme çalışmalarını büyük oranda tamamladı. Caddenin devamı olan okul sokağını geçtiğimiz haftalarda tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, bölgedeki trafik sirkülasyonunu azalttı.
2.2 km asfaltlama yapıldı
Büyükşehir Belediyesi tarafından ayrıca, İlyas Mahallesi Emirgan Caddesi, Gül Kokusu Sokağı, Serçe Sokak, Bentbaşı Mahallesi Şehit Hakan Altürk ve Özgür Sokağı ile terminalin batı girişinde bulunan otopark alanının yanı sıra, otoparka girişin olduğu sokakta da asfaltlama çalışması yaptı. 2.2 kilometrelik asfaltlama çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi, bu çalışmalarda 2 bin 200 ton asfalt malzemesi kullandı.
Genel Sekreter Turan’dan inceleme
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan, bazı genel sekreter yardımcıları, daire başkanları ve şube müdürleriyle birlikte yapılan çalışmaları inceleyerek, sürdürülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Altyapısı tamamlanan cadde ve sokakları hizmete açmak için var güçleriyle çalıştıklarını belirten Genel Sekreter Turan, “Yeni İlçe ve Köy Terminalinin bulunduğu bölgenin ihtiyaçlarını kısa bir zaman zarfında karşıladık. Bölgenin sorunlarını büyük ölçüde çözdük. Terminale direkt giden Bent Caddesi çevre düzenleme çalışmaları ile birlikte tamamlanarak, hizmete sunuldu. Terminalin doğusunda bulunan Emirgan Caddesini de asfaltladık. Yine terminalimize gidiş-gelişleri kolaylaştıracak 5 sokağımızı daha asfaltladık. Bu çalışmaların bitmesi ulaşımı daha da rahatlatacak. Benzer yatırımlarımızı Malatya’nın değişik bölgelerinde sürdürüyoruz. Tek amacımız, en kısa sürede çalışmaları tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmak. Bunun için özverili çalışan tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Iğdır FK’de Kenan Koçak dönemi sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe’nin Süper Lig’de namağlup serisi 26. haftada bitti


Van Spor

Digorlu kızlar Türkiye yarı finallerinde Kars’ı temsil edecek


Van Spor

Curling kadın milli takımı, Dünya şampiyonası yolunda


Van Spor

Elazığspor, PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Malatya’ya 4 milyar TL’lik spor yatırımı


Van Spor

Hakkari’de üç bant bilardo heyecanı


Van Spor

Iğdır FK - Bodrum FK maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - Bodrum FK: 3


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk’un burnu kırıldı


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası'nda Kura Çekimi Heyecanı: Çeyrek ve Yarı Final Eşleşmeleri Belli Oldu


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 2 - Ağrı 1970 Spor Kulübü: 2


Van Spor

24Erzincanspor sahasında farklı kazandı: 4-0


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Muğlaspor: 0


Van Spor

Yüksekovalı kayakçılar Türkiye şampiyonasına damga vurdu


Van Spor

Galatasaray, Liverpool'u tek golle devirdi!


Van Spor

Şampiyona çiçekli karşılama


Van Spor

Ağrı’da futbol heyecanı başladı


Van Spor

Elazığ, Floor Curling gençler grup müsabakalarına ev sahipliği yaptı


Van Spor

Hakkâri’de ‘Üç Bant Bilardo Turnuvası’ başladı


Van Spor

Bitlis’te iftar sonrası kayak keyfi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ