Vali Arslantaş'tan Polis Haftası mesajı

Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Türk Polis Teşkilatının 172. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Yerel 10.04.2017 10:17:13 0
Vali Arslantaş
Tarih: 01.01.0001 00:00

Vali Arslantaş mesajında;”Türk Polis Teşkilatı, vatandaşlarımızın esenliği ve güvenliğini tesis etmek için mesai mefhumu gözetmeden çalışmalarını sürdürmektedir. Bu yıl kuruluşunun 172.yıl dönümünü kutladığımız Türk Polis Teşkilatı, suçluları adaletin karşısına çıkarması, kanunlar çerçevesinde toplumsal huzurun koruyucuları olması hasebiyle milletimizin güvenini ve sevgisini kazanmıştır.
 

Polislerimiz milletimizin güvenliğini sağlamanın yanında birçok hayati görevi de özverili bir şekilde sürdürmektedir. Sivil Toplum Kuruluşları, mahalle muhtarları, mahalle sakinleriyle periyodik toplantılar düzenlenerek toplumun güvenli yaşama katılım ve katkıları sağlanmaktadır. Önleyici güvenlik hizmetleri kapsamında programlar ve kampanyalar düzenlemektedir.
 

Polislerimiz, geçmişte olduğu gibi şimdi de halkımızdan kopuk bir yaşam sürmüyor. Bilakis vatandaşlarımızın sorunlarına çareler bulmak, gençlerimizin kötü alışkanlıklara karşı korumak için halkımızla iç içe olmayı öncelikli görevi olarak görüyor.
 

Gelişen ve değişen toplum koşulları ve teknolojideki gelişmeler güvenlik hizmetlerimizi de doğrudan etkilemektedir. Köklü bir geleneğe sahip olan Türk Polis Teşkilatımız, modern yaşamın şartlarına göre yapısını ve anlayışını sürekli yenilemektedir. Toplum-devlet ilişkilerinin sağlıklı bir zeminde ilerlemesinde çok önemli bir görev ifa eden polislerimiz, devletimizin imkânlarını doğru ve etkili bir şekilde kullanarak suçlulara, terör örgütlerine ve birliğimizi bozmaya çalışan şer odaklarına göz açtırmamaktadır. İnsanımızın huzur ve güveni için fedakârca çalışan, cansiperane mücadele eden emniyet mensuplarımızla gurur duymaktayız.
Bu duygu ve düşüncelerle Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 172. yıl dönümünü ve Polis Haftası’nı kutluyorum. Bu kutsal görevi yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle minnetle anıyorum. İlimizin huzur ve güvenliği için çalışan her kademedeki bütün amir ve memurlarımıza sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum.”


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem