Türkücü Aydın'dan ilahi konseri

Yerel 16.06.2017 09:32:25 0
Türkücü Aydın
Tarih: 01.01.0001 00:00
Hakkari Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ramazan etkinliklerinde sahne alan ünlü türkücü Aydın Aydın’ın verdiği ilahi konseri büyük ilgi gördü.
Eski hükümet konağı bahçesinde her akşam Cinegold’s organizatörlüğünde düzenlenen ve değişik sanatçıların sahne aldığı Ramazan etkinlikleri renkli görüntülere sahne oluyor. Ramazan etkinliklerine konuk olan ünlü türkücü Aydın Aydın, söz ve müziği kendisine ait Türkçe ve Kürtçe on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayı adlı ilahi eserini seslendirdi.
Hakkari’nin Bağışlı köyünde getirdiği yöresel kıyafetli çocuklarla birlikte koro şeklinde Türkçe ve Kürtçe olarak ilahiler seslendiren ünlü türkücü Aydın Aydın, hemşehrilerine unutulmaz saatler yaşattı.
Bu güzel etkinliği düzenleyen Hakkari Valiliği, Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Cinegold’s yetkililerine teşekkür eden Aydın, Ramazan Bayramının birinci gününden üçüncü gününe kadar ise TRT Kurdi’de yayınlanan Çepik programını Bağışlı köyünde çekecekleri müjdesini verdi.
Program, daha sonra değişik etkinliklerle devam etti.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem