Tatvan'da Muaythai - Kickboks şampiyonası düzenlendi

Yerel 15.07.2017 12:59:55 0
Tatvan
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 15.07.2017 12:59
Bitlis’in Tatvan ilçesinde 15 Temmuz şehitlerini anma programı çerçevesinde 6 ilden sporcuların katılımıyla Muaythai-Kickboks şampiyonası düzenlendi.
Tatvan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından şehir merkezinde açık alanda kurulan ringte düzenlenen şampiyonaya Bitlis, Iğdır, Van, Bingöl, Diyarbakır ve Batman illerinden 2’si bayan olmak üzere toplam 18 sporcu katıldı. FETÖ’nün hain darbe girişimi sırasında şehit düşen Tatvanlı Şehit Mehmet Ali Kılıç adına düzenlenen şampiyonaya ilçe halkının yoğun ilgi gösterdi. Bir birinden çekişmeli maçlara sahne olan yarışma sonunda dereceye giren sporculara kupa, madalya ve hediyeleri takdim edildi. Düzenlenen “Şehit Mehmet Ali Kılıç Muaythai - Kickboks şampiyonasında” konuşan Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, şehitleri bir kez daha rahmet ve minnetle andıklarını ifade etti. Yarışmaya katılan tüm sporculara teşekkürlerini ileten Kaymakam Özkan, dereceye giren sporcuları ise tebrik etti. FETÖ’nün hain darbe girişiminin yıl dönümünde ilçe olarak birçok farklı etkinlik düzenlediklerini belirten Kaymakam Özkan, son olarak Tatvanlı Şehit Mehmet Ali Kılıç adına düzenlenen Muaythai - Kickboks şampiyonasının da etkinliklere renk kattığını belirtti. Kaymakam Özkan ve diğer protokol üyeleri yarışma sonunda sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Düzenlenen yarışmaya Kaymakam Özkan’ın yanı sıra Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İl Bilal Elkatmış, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Şahin Kardaş, kurum amirleri, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

PFDK’dan Yeşilyurtspor’a bahis cezası


Van Spor

A Milli Takım'ın play-off'taki rakibi Romanya oldu


Van Spor

3 Temmuz Stadı’nda sporcular daha güvenli ortamda spor yapacak


Van Spor

Iğdır’da "Çok Amaçlı Spor Salonu"nun temeli atıldı


Van Spor

Elazığ’da düzenlenen satranç turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

Trabzonspor, deplasmanda Hakkarigücü’nü 2-1 mağlup etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ