Tatvan'da 'Kadim Şehir Bitlis' konulu fotoğraf sergisi açıldı

Yerel 27.04.2017 17:45:06 0
Tatvan
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 27.04.2017 17:45
Bitlis Kültür Turizm İl Müdürlüğü tarafından Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Bitlis’in Tatvan ilçesinde “Kadim Şehir Bitlis” konulu fotoğraf sergisi açıldı.
Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan ve Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Baki Menteş tarafından açılışı yapılan sergi 30 Nisan pazar gününe kadar açık kalacak. Bitlis’teki fotoğraf sanatçılarının il merkez ve ilçelerinde çekmiş oldukları bir birinden güzel ve başarılı onlarca fotoğrafın yer aldığı serginin açılış kurdelesini kesen Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, serginin hayırlı olmasını diledi. Beraberindekilerle birlikte sergideki fotoğrafları inceleyen Kaymakam Özkan, fotoğrafların hikayelerini de fotoğraf sanatçılarından dinledi. Serginin Bitlis ve ilçelerinin tanıtımı açısında oldukça önemli olduğunu vurgulayan Kaymakam Özkan, serginin açılmasında emeği geçenlere teşekkürlerini ileterek, fotoğraf sanatçılarına başarılarının devamını diledi.
Düzenlenen sergi açılışına Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Baki Menteş, kurum amirleri ve fotoğraf sanatçıları katıldı.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem