Taşo Mezarlığında araç park alanı oluşturuluyor

Yerel 3.05.2017 12:39:38 0
Taşo Mezarlığında araç park alanı oluşturuluyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Taşo Mezarlığı çevresinde yol genişletme ve araç park alanı oluşturmak için çalışmalara başladı.
Geçtiğimiz yıl Dere Mahallesi Taşo mevkiinde alt ve üst yapı alanında kapsamlı bir çalışma yapan Muş Belediyesi ekipleri, bu yıl eksiklikleri gidermek için kaldığı yerden devam ediyor. Ekipler, Taşo Mezarlığındaki Şehitlik mevkiinde araçların park edebileceği bir alan oluşturmak için harekete geçti. Sabahın erken saatlerinde iş makineleri ile çalışmalara başlayan ekipler, söz konusu park alanını kısa sürede tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunmayı hedefliyor. Ekipler, park alanının yanı sıra o bölgedeki yolları da genişleterek trafik akışının rahatlamasını sağlayacak.
Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Feyat Asya, "2 yıldır Taşo Mezarlığı bölgesinde yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Geçen yıl, Hacı Veysi Camii mevkiinden Soğucak ve Donatım köy yolu girişine kadar yol genişletme çalışması yaptık. Bu çalışmanın öncesinde Taşo Köprüsünün yenilenmesi için girişimlerde bulunduk. Aynı zamanda söz konusu bölgenin kanalizasyon hatlarını yeniledik. Altyapı çalışmalarının tamamlanması ile kaldırımlar parke taşı ile döşenirken, yolları da asfaltla kapladık. Bu yıl eksik kalan çalışmalarımızı tamamlamak için harekete geçtik. Bağlara giden yolu mezarlığın bitimine kadar yaklaşık 10 metre genişletiyoruz. Aynı şekilde Şehitlik mevkiinde yaklaşık 200 aracın park edebileceği bir alan oluşturuyoruz. Taşo Mezarlığı ilimizin en büyük mezarlığından biridir. Cenaze defin işlemleri sırasında zaman zaman aşırı yoğunluk yaşanıyor. Buradaki sıkışıklığı önlemek için bu çalışmalarımızı yapıyoruz. Allah’ın izniyle burada başlattığımız çalışmaları en kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız" ifadelerini kullandı.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem