Şeker Fabrikası'nın koku yayan havuzu tepki çekiyor

Yerel 9.07.2017 14:59:55 0
Şeker Fabrikası
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 09.07.2017 14:59
Kars Şeker Fabrikası’nın atık su havuzu etrafa yoğun koku saçıyor. Kokudan Harakani Hastanesi’nde yatan hastalarda etkileniyor.
1993 yılında hizmete açılan Şeker Fabrikası geçen süre içerisinde bulunduğu bölgenin imara açılmasıyla birlikte etrafında okullar, konutlar, hastane ve iş merkezleri yapıldı. İnsanların bölgeye yerleşmesiyle birlikte Şeker Fabrikası’nın havuzundan etrafa yayılan pis ve ağır koku vatandaşları rahatsız etmeye başladı.
Pis kokudan rahatsız olan vatandaşlar ise yetkililerden bu havuza çözüm bulmasını itiyor. Pis koku özelikle Şeker Fabrikası’nın havuzunun hemen yanı başında bulunan Haydar Aliyev Lisesi ile Harakani Devlet Hastanesi’ni etkiliyor.
Şeker Fabrikası’nın havuzunun bulunduğu bölgede yükselen inşaatlarda çalışan vatandaşlar ise en çok kokudan etkilenen kesim oldu. İnşat çalışanlarının işe kokudan dolayı gelmediğini belirtilirken, havuzun kokusunun önüne geçilmesi için üzerinin kapatılması gerektiğine dikkat çektiler.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem