'Şehitler Diyarını Temiz Tutalım' temizlik kampanyasına öğrenci desteği

Yerel 5.05.2017 14:39:27 0
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 05.05.2017 14:39
Sarıkamış Belediyesi Başkanlığı’nca hayata geçirilen “Şehitler Diyarını Temiz Tutalım” kampanyasına bir destekte öğrencilerden geldi.
Sarıkamış Belediye Başkanlığı’nca geleneksel hale getirilen ve her yıl Mayıs ayının ilk haftasında başlatılan “Şehitler Diyarını Temiz Tutalım” temizlik kampanyasına Sarıkamışlılar destek veriyor.
Belediye Başkanı GöksalToksoy, geleneksel hale getirdikleri temizlik kampanyasının toplumun her kesiminden destek gördüğünü belitti.
Toksoy, Şühedayı bağrında barındıran bu kutsal vatan topraklarını korumak, temiz tutmak her bireyin görevi olduğunu söyledi.
Başkan Göksal Toksoy, “Şehitler diyarı ve turizm cenneti olan ilçemizi yapılan yatırımlarla, hazırladığımız projelerle geliştirmek, güzelleştirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Bir taraftan alt yapı çalışmaları, diğer yandan şehitler için yapılan tören alanları ve çevre düzenlemesi projelerini yoğun bir şekilde hayata geçiriyoruz. Bu manada ilçemizin gelişmesine çok önem ve destek veren Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet Arslan’a, milletvekilimiz Selahattin Beyribey’e, Kars Valimiz Rahmi Doğan ve Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’a teşekkür ediyorum” dedi.
Sarıkamışlı öğrencilerinde destek verdiği temizlik kampanyası Hançerli Düzü mevkiinde devam etti. Öğrenciler Başkan Toksoy ve Kaymakam karaman ile birlikte çöp topladı. Temizlik kampanyasının önümüzdeki hafta da devam edeceği öğrenildi.
Kampanyaya; Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Belediye Başkanı Göksal Toksoy, meclis üyeleri daire müdürleri ve personeli, Sarıkamış Spor lisesi öğrencileri, İŞKUR çalışanları ile vatandaşlar katıldı.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’dan 17 Yaş altı taraftarlara ücretsiz bilet


Van Spor

Elazığ’dan 4 büyük başarı


Van Spor

Erzurum GSK araç filosunu güçlendiriyor


Van Spor

Elazığspor - Şanlıurfaspor maç biletleri satışta


Van Spor

Elazığ’da suda nefes kesen mücadele sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe, Kasımpaşa Maçında 90+11'de Yıkıldı! Zirve Fırsatı Kaçtı


Van Spor

Çakmur’dan stadyum açıklaması


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri galibiyetle başladı


Van Spor

Beşiktaş, Göztepe'yi Farklı Geçerek Süper Lig'de Puanını 3'e Çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 2 Doğubayazıt Spor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - 68 Aksaray Belediyespor: 1


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Diyarbekirspor: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 4 - Serikspor: 0


Van Spor

Hakkârili sporculardan büyük başarı


Van Spor

Iğdır FK - Esenler Erokspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Esenler Erokspor: 3


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 0 - Kırşehir FSK: 1


Van Spor

Digor Gençlik ve Spor Müdürü Bahattin İnce ve milli sporcu Tuğba Toptaş’tan, Kaymakam Kahraman’a ziyaret


Van Spor

Elazığspor’da Enes Soy sakatlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor-Diyarbekir Spor karşılaşmasının hakemi belli oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ