Sarıkamış Belediye Başkanı Toksoy, engellileri yalnız bırakmadı

Yerel 16.05.2017 13:44:53 0
Sarıkamış Belediye Başkanı Toksoy, engellileri yalnız bırakmadı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 16.05.2017 13:44
“Engelliler Haftası” dolayısıyla Sarıkamış Belediye Başkanlığı’nca çeşitli etkinlikler yapıldı.
Etkinlikler kapsamında, İnönü Mahallesi’nde yaşayan ve doğuştan bedensel engelli olan 21 yaşındaki Umut Yılmaz’ın Sarıkamış Belediyesi sponsorluğunda çıkardığı "Umut Şiirleri" kitabı için imza günü düzenlendi.
Başkan Toksoy, bedensel engelli Umut’un kitabı çıktıktan sonra dağıtımı yapıldığını ancak imza günü yapamadıklarını belirtti.
“Engeliler Haftası” dolayısıyla program yaparak Umut’un şiir kitabına imza günü etkinliği düzenlediklerini ifade eden Toksoy,”Umut kardeşimiz yazmış olduğu şiir kitabı için imza günü yaptık.Bu salonda hemşerilerimize,belediye çalışanlarına, sevdiklerine kitabını imzalayarak hediye etti.Bizde onunla bu mutluğu paylaştık. Ortak yaşam alanlarımızda, yollarda, parklarda hastanelerde engelli vatandaşlarımıza kolaylıklar sağlamaya, daha rahat etmeleri için çalışmalarımız,projelerimiz devam ediyor.Bu kardeşlerimizde hangi yetenekleri varsa onları sergilesinler istiyoruz.Belediye olarak her türlü desteği veriyoruz.Bizler bu kardeşlerimizle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu yaşamak istiyoruz” dedi.
Umut Yılmaz’da,başkan Toksoy’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Engelli olmak bizim elimizde değil,engelleri aşmak bizim elimizde Ben kendimi engelli olarak görmüyorum.Ben bu kitabımla engelleri aşarak hedefime ulaştım.Ben engelleri aştım, diğer kardeşlerimde engelleri aşabilir.Bana destek veren Belediye başkanımıza, yazar Çoşkun Karabulut ve Mehmet Taşar ağabeylerime ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Başkan Toksoy,etkinliğinin ardından İnönü mahallesinde oturan 85 yaşındaki görme engelli Zübiye Türkyılmaz’ı ziyaret ederek çeşitli hediyeler vererek, bir süre sohbet etti. Toksoy,engelli ve yardıma muhtaç vatandaşların her zaman hizmetinde olduklarını sözlerine ekledi.
Sarıkamış Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, Belediye Başkanı Göksal Toksoy, AK Parti İlçe Başkanı Serkant Aykul, belediye çalışanları ile vatandaşlar katıldı.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığ Gençlik Spor hentbolda 5’te 5 yaptı


Van Spor

24Erzincanspor kendi evinde Ankaragücü’ne 2-0 yenildi


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Kapadokyaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, Guendouzi ve Oosterwolde'nin Golleriyle Galatasaray'ı Devirdi ve Süper Kupa'nın Sahibi Oldu!


Van Spor

Erzincan’da Yıldızlar Badminton İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor güçlü bir yapılanmayla yoluna devam edecek


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yönetim değişikliği


Van Spor

Gençler Güreş Müsabakaları Elazığ’da sürüyor


Van Spor

İnönü Üniversitesi Basketbol takımı şampiyon oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un olağanüstü genel kurul toplantısı yarın yapılacak


Van Spor

Hakkari’de Küçükler Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

GSİM 2025’de 540 milyonluk yatırımla rekora koştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları küçük kızlar voleybol takımı il üçüncüsü oldu


Van Spor

Elazığspor’da yeni transferlerin forma numaraları belli oldu


Van Spor

Elazığspor, 4 transferini açıkladı


Van Spor

Çakmur şampiyon atletleri ödüllendirdi


Van Spor

Şehriban Günata Anadolu Lisesi, Malatya’yı bölge müsabakalarında temsil edecek


Van Spor

Galatasaray, Trabzonspor'u 4-1 Mağlup Ederek Süper Kupa Finali'ne Yükseldi!


Van Spor

Serdal Adalı’dan Elazığ Medilines Hospital’a teşekkür mesajı


Van Spor

Vali Ahmet Karakaya, kayak il birinciliği müsabakalarında sporcularla buluştu


Van Spor

Hazırlık maçı: Elazığspor: 3 - Kırklarelispor: 2


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ