Sarıkamış Belediye Başkanı Toksoy, engellileri yalnız bırakmadı

Yerel 16.05.2017 13:44:53 0
Sarıkamış Belediye Başkanı Toksoy, engellileri yalnız bırakmadı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 16.05.2017 13:44
“Engelliler Haftası” dolayısıyla Sarıkamış Belediye Başkanlığı’nca çeşitli etkinlikler yapıldı.
Etkinlikler kapsamında, İnönü Mahallesi’nde yaşayan ve doğuştan bedensel engelli olan 21 yaşındaki Umut Yılmaz’ın Sarıkamış Belediyesi sponsorluğunda çıkardığı "Umut Şiirleri" kitabı için imza günü düzenlendi.
Başkan Toksoy, bedensel engelli Umut’un kitabı çıktıktan sonra dağıtımı yapıldığını ancak imza günü yapamadıklarını belirtti.
“Engeliler Haftası” dolayısıyla program yaparak Umut’un şiir kitabına imza günü etkinliği düzenlediklerini ifade eden Toksoy,”Umut kardeşimiz yazmış olduğu şiir kitabı için imza günü yaptık.Bu salonda hemşerilerimize,belediye çalışanlarına, sevdiklerine kitabını imzalayarak hediye etti.Bizde onunla bu mutluğu paylaştık. Ortak yaşam alanlarımızda, yollarda, parklarda hastanelerde engelli vatandaşlarımıza kolaylıklar sağlamaya, daha rahat etmeleri için çalışmalarımız,projelerimiz devam ediyor.Bu kardeşlerimizde hangi yetenekleri varsa onları sergilesinler istiyoruz.Belediye olarak her türlü desteği veriyoruz.Bizler bu kardeşlerimizle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu yaşamak istiyoruz” dedi.
Umut Yılmaz’da,başkan Toksoy’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Engelli olmak bizim elimizde değil,engelleri aşmak bizim elimizde Ben kendimi engelli olarak görmüyorum.Ben bu kitabımla engelleri aşarak hedefime ulaştım.Ben engelleri aştım, diğer kardeşlerimde engelleri aşabilir.Bana destek veren Belediye başkanımıza, yazar Çoşkun Karabulut ve Mehmet Taşar ağabeylerime ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Başkan Toksoy,etkinliğinin ardından İnönü mahallesinde oturan 85 yaşındaki görme engelli Zübiye Türkyılmaz’ı ziyaret ederek çeşitli hediyeler vererek, bir süre sohbet etti. Toksoy,engelli ve yardıma muhtaç vatandaşların her zaman hizmetinde olduklarını sözlerine ekledi.
Sarıkamış Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, Belediye Başkanı Göksal Toksoy, AK Parti İlçe Başkanı Serkant Aykul, belediye çalışanları ile vatandaşlar katıldı.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığ’da basketbol bölge şampiyonası sona erdi


Van Spor

Avrupa ve dünya şampiyonu Erivan Barut, mezun olduğu okulda öğrencilerle buluştu


Van Spor

Elazığspor’dan 17 Yaş altı taraftarlara ücretsiz bilet


Van Spor

Elazığ’dan 4 büyük başarı


Van Spor

Erzurum GSK araç filosunu güçlendiriyor


Van Spor

Elazığspor - Şanlıurfaspor maç biletleri satışta


Van Spor

Elazığ’da suda nefes kesen mücadele sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe, Kasımpaşa Maçında 90+11'de Yıkıldı! Zirve Fırsatı Kaçtı


Van Spor

Çakmur’dan stadyum açıklaması


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri galibiyetle başladı


Van Spor

Beşiktaş, Göztepe'yi Farklı Geçerek Süper Lig'de Puanını 3'e Çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 2 Doğubayazıt Spor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - 68 Aksaray Belediyespor: 1


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Diyarbekirspor: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 4 - Serikspor: 0


Van Spor

Hakkârili sporculardan büyük başarı


Van Spor

Iğdır FK - Esenler Erokspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Esenler Erokspor: 3


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 0 - Kırşehir FSK: 1


Van Spor

Digor Gençlik ve Spor Müdürü Bahattin İnce ve milli sporcu Tuğba Toptaş’tan, Kaymakam Kahraman’a ziyaret


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ