Palandöken İlçe Başkanı Ömeroğlu'ndan 15 Temmuz mesajı

Yerel 17.07.2017 09:59:58 0
Palandöken İlçe Başkanı Ömeroğlu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 17.07.2017 09:59
AK Parti Palandöken İlçe Başkanlığı 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi bayramını çeşitli etkinliklerle kutladı. İlçe başkanlığının organizasyonları çerçevesinde havuzbaşındaki etkinliklere ilçede toplanan yüzlerce kişi bayrak yürüyüşü eşliğinde İl Merkezindeki tören alanına yürüdü. Yürüyüşte, Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez, Kahrolsun FETÖ, gibi sloganlar atıldı.
İlçe Başkanlığı, mesajının yurt dışında ki hainlere ulaşması için de İngilizce pankart taşıdı. Pankarta ‘Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanı ve Başkomutanıdır. Fetullah Gülen ve onu destekleyenler teröristtirler’ ifadesi kullanıldı.
AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Doğmuş olduğumuz din ve üzerinde dünyaya gelmiş olduğumuz şehit kanları ile sulanmış topraklarımız bizlere geçmiş ve gelecek nesillerimizin kutsal emanetidir. Dinimize dikilmiş her göz oyulmaya, vatanımıza uzatılmış her el kırılmaya mahkumdur. 15 Temmuz gecesi hain bir girişim ile bu devletin en mahrem noktalarına el uzatan şer odaklarının kendi hendeklerine düşmelerinin üzerinden bugün itibariyle bir yıl geçti. O gece tek vücut olan vatansever kardeşlerimiz Ömer Halis Demir ve aziz şehitlerimiz öncülüğünde bu aziz topraklara sahip çıktı. Şer odaklarının kuklaları beklemedikleri bir şekilde iplerinden ayrıldı. Türk milletinin geleceğine uzanan el kırıldı. Yapıkları girişim ile Türkiye Cumhuriyeti’ni tahakkümleri altına almak niyetinde olan, ellerindeki silahlardan başka hiçbir gücü olmayanlar, aziz milletteki iman gücünü göz ardı ettiler. Göz ardı ettikleri bu gerçek ile yüzleştiklerinde millet ile göz göze geldiler. Ellerindeki tank ve tüfekle milletin üzerine yürürken gördükleri manzara karşısında şaşkındılar. Elinde bayrağından başka hiçbir şeyi olmayan halk "Vatanımızı vermeyiz!" çığlığı ile karşılarında duruyordu. Bu karşı duruş silahları susturdu, tankları devirdi. Aziz millet şerefinden ve toprağından bir nebze olsun feragat etmedi. Türkiye Cumhuriyeti’nin kilit noktaları olan Genel Kurmay Başkanlığı karargahı ve Jandarma Genel Komutanlığı ele geçirilerek, Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne saldırılar düzenlenmiştir. Halkın üzerine ateş açılmış ve onlarca vatandaşımız şehit edilmiş yüzlerce vatandaşımız gazi olmuştur. Aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz nefes alıp verdiğimiz her an kalbimizde yaşayacaktır. O gece bir milli mücadele gecesiydi. O gece Türkiye Cumhuriyeti’nin kader gecesiydi. Geri adım atmadan ilerleyen halk tek vücut oldu. Vatana ve vatandaşa ihanet eden terör örgütü mensuplarının kanlı girişimi millet tarafından engellendi. Birlik ve beraberliğimizin daim olması duası ile; dünya üzerinde yer alan tüm terör örgütlerini lanetliyor, sevginin ve barışın daim olduğu bir dünya temenni ediyorum.”
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’da hazırlıklara ara verilmedi


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - Kırklarelispor: 0


Van Spor

Yeşilyurt Belediyesi Yaşam ve Spor Merkezi’nde kayıtlar başladı


Van Spor

Uçan Türkler, Milano Cortina 2026 Kış Olimpiyatları yolunda


Van Spor

Çıldır Gölü’nde paraşütle uçma heyecanı yaşandı


Van Spor

Doğu Anadolu’da büyük başarı: 12 sporcu, 12 madalya


Van Spor

Muşlu sporculardan Muaythai Bölge Şampiyonası’nda büyük başarı


Van Spor

Hakkarili dağcı Kilimanjaro zirvesinde


Van Spor

Elazığlı sporcu Yıldırım milli takım kampına davet edildi


Van Spor

Elazığspor 21 futbolcuyla İstanbul’a gidiyor


Van Spor

Elazığ 1. Amatör kümede 3 takım play-offu garantiledi


Van Spor

Kocaman: "Malatya Yeşilyurtspor’u hak ettiği yerlere taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz"


Van Spor

Malatya, Muay Thai Şampiyonası’ndan 25 madalyayla döndü


Van Spor

Hakkari, kış turizmi ve kayakta yükselişte


Van Spor

Yıldız Kadınlar Voleybol İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Fenerbahçe, Göztepe'ye Yenilmezlik İstatistiğini Evinde Kaybetti! Şampiyonluk Yolunda Kritik Puan Erozyonu


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0 - 12 Bingöl Spor: 1


Van Spor

Ağrı’da Muay Thai Rüzgarı Esti


Van Spor

Erzurumlu Akademisyen Doç. Dr. İrfan Kurudirek Avrupa Herkes İçin Spor Birliği Başkanı Seçildi


Van Spor

Hakkarili sporculardan büyük başarı


Van Spor

24Erzincanspor Altınordu’yu 2-0 mağlup etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ