Özel sporcular başarılarını başkan Gürkan ile paylaştı

Yerel 14.06.2017 15:12:36 0
Özel sporcular başarılarını başkan Gürkan ile paylaştı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 14.06.2017 15:12
Bugüne kadar katıldıkları organizasyonlarda 285 madalya kazanarak, önemli bir başarıya imza atana Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.
Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü antrenörü Nursel Vardı, beraberinde Kulüp yöneticisi Ali Karaca, Eğitmenler Gönül Kılıç, Sonay Şahin, sporcular İrem Vardı, Sevinç Özdemir, Esila Özer, Batuhan Aslan ve Eray Kartal ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü Başkanı Nursel Vardı, özel sporcuların elde ettiği başarılar hakkında bilgiler vererek, “Başkanımıza bizi kabul ettikleri için teşekkür ederiz. Çocuklarımızla ayın 4’ünden beri sağ olsun milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, yerel önderlerimiz çocuklarımızın bu başarılarından çok duygulandılar. Herkes onlara kol kanat gerdi. Çocukların nasıl başarılı olduklarını sordular. Bunun temelinde bir eğitim ve sahiplenme vardır. Biz Sessiz Adamlar Spor Kulübü adına Çözüm Rehabilitasyon Merkezi Müdiremiz ve ekibiyle 2-3 ay gibi bir sıkı çalışma sonrasında İzmir’e gittik. Federasyonun düzenlediği Türkiye çapında bir yarışma idi. Orada bizim çocuklarımız kendi seviyesindeki birçok çocuğu geride bıraktı. Her öğrenci yaklaşık 30-40 öğrenciyi eleyerek birinciliği aldılar. Altın madalyaları getirdiler. Biz aileler olarak çok mutlu olduk ama, Malatya’da çok mutlu oldu. Hatta federasyon başkanımız ‘Malatya ne yapıyorsunuz madalyaları götürüyorsunuz’ dedi. Bu bir emek sonucuydu. Soner hocam ve ekibi gayet güzel disiplinli çalışarak çok güzel başarılar elde ettiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu başarıyı sizlerle de paylaşmak istedik” dedi.
“Başarılarını tebrik ediyorum”
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ben böyle bir spor kulübünü burarda ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Sessiz Adamlar Spor Kulübü hakikaten özel bir spor kulübü. 22-24 Mayıs tarihleri arasında İzmir’de yapılan Jimnastik Şampiyonasında 5 altın ve 2 bronz madalya ile Türkiye çapında Malatya ve Malatyalıların sesini duyurmuş olmaları ve atletizmde 5 altınla başarı elde etmeleri oldukça sevindiricidir. Bunların başında bulunan Sessiz Adamlar Spor Kulübü Dernek Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Kendilerini kutluyorum. Netice de bu özel çocuklarımızın böyle bir özel alanda Malatya’ya madalya ile dönmeleri hem kendilerini gerçekleştirme boyutu itibariyle, hem ailelerinin kendilerine olan güvenini, hem de toplumda eğitilmeleri durumunda her şeyin üstesinden gelinebileceğinin güzel bir göstergesi olması hasebiyle güzel bir iş başarmışlar. Çok güzel başarılar elde etmişler. Ben tekrar Sessiz Adamlar Spor Kulübünü ve değerli yönetim kurulu üyelerini ve sporcularımızı en içten dileklerimle kutluyorum. Başarılarını tebrik ediyorum” diye konuştu.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Fırtına seriye bağladı! Evinde Eyüpspor'u rahat geçti


Van Spor

Bölgesel Amatör Lig: Bitlis 1916 Futbol SK: 2 - Dersim Spor: 0


Van Spor

Nesine 2. Lig: Yeni Malatyaspor: 0 - 1461 Trabzon FK: 4


Van Spor

Bingöl’de 750 öğrenciye forma desteği


Van Spor

Bülent Bölükbaşı: "Çok sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz"


Van Spor

Serkan Özbalta: "Galibiyeti çok özlemiştik"


Van Spor

51 İlden bin 200 sporcu Elazığ’da karate için buluştu


Van Spor

TFF 3. Lig: Yeşilyurtspor: 0 - Kahramanmaraşspor: 2


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Ümraniyespor: 0


Van Spor

Korkut’ta atletizm antrenmanları sürüyor


Van Spor

Mehmet Akif Ortaokulu ilçe şampiyonu oldu


Van Spor

Kars 36 Spor’da hedef 3 puan


Van Spor

Elazığ Kamu Spor Oyunları tamamlandı


Van Spor

Elmira Yasin’den Dünya Şampiyonası’nda bronz madalya


Van Spor

Okul sporlarında heyecan dolu final


Van Spor

Fenerbahçe, Stuttgart’ı Tek Golle Geçti! Sarı-Lacivertliler Avrupa’da 3 Puanı Kaptı


Van Spor

Yeni Malatyaspor- 1461 Trabzon maçında düdük Hatice Aydın’da


Van Spor

Mustafa Sarıgül: "9 puan aldık ama bu sadece bir başlangıç"


Van Spor

Elazığ’da kaykay ve paten sporunda bir ilk


Van Spor

Kartal, Konya engelini aştı! Beşiktaş 3 puanı 2 golle aldı


Van Spor

Türkçe Konuşan Ülkeler Satranç Birliği Kuruldu: İlk Başkan Türkiye


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ