Necatibey Ortaokulu hentbolda derece elde etti

Yerel 22.03.2017 17:06:52 0
Necatibey Ortaokulu hentbolda derece elde etti
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 22.03.2017 17:06
Şubat ayında yapılan Küçük Kızlar Hentbol Müsabakalarında Malatya birincisi olan Necatibey Ortaokulu, bu sefer de Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesine damga vurdu.
17-21 Mart 2017 tarihinde Mardin’de düzenlenen Diyarbakır, Gaziantep, Batman, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Şırnak, Adana gibi 12 farklı ilin 6. Sınıf kız takımlarının katıldığı Küçük Kızlar Hentbol Grup Maçlarında Malatya ilini Necatibey ortaokulu temsil etti. Şanlıurfa, Şırnak illeriyle beraber aynı grupta mücadele eden Malatya ekibi aldığı başarıyla alkış aldı. Şanlıurfa takımını 6-5, Şırnak takımını 13-2 yenmeyi başaran Necatibey, grubunu tamamladığı için Amasya da yapılacak olan yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.
“Final maçları oynayacağımıza inanıyorum”
Okulu Müdürü Ali Akbaş konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Şanlıurfa’dan gelen takımla yaptığımız mücadele zorlu anlara sahne oldu. Rakibimiz gerçekten güçlü ve iyi hazırlanmışlardı ama o mücadeleden 6-5 galip gelebildik. Şırnak ile yaptığımız maçta pek zorlanmamıştık ama Urfa takımıyla final havasında bir maç oynadık. Hedefimiz Amasya ilinde yapılacak şampiyonadan lider ayrılıp finallere yükselmek. Öğrencilerimize gerçekten çok güveniyorum, onlarda bu potansiyel ciddi anlamda var. İyi bir kura çekersek ve zor illerle takımlarla eşleşmezsek Türkiye Küçük Kızlar Hentbol Şampiyonasında final maçları oynayacağımıza inanıyorum. Tabi ki şuan tek hedefimiz 7-11 Nisan arasında Amasya da oynayacağımız yarı final müsabakalarında grubumuzu lider tamamlayıp finale son 10 il arasına adımızı yazdırmak. Bu başarıda büyük emeği bulunan öğrencilerimiz başta olmak üzere okulumuz beden eğitimi öğretmenleri Fevzi Tulğar ve Sinan Örüm’e ayrı ayrı teşekkür ederim. Öğrencilerimiz okulumuzu ve ilimizi müsabakaya çıktıkları her ille de en iyi şekilde temsil etme başarısı yakaladılar, onlarla gurur duyuyorum” dedi.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ