Malmüdürü Vural'dan Başkan Gürsoy'a ziyaret

Yerel 10.03.2017 15:17:51 0
Malmüdürü Vural
Tarih: 01.01.0001 00:00
Bitlis’in Adilcevaz Malmüdürü Umut Vural, Vergi Haftası dolayısıyla Belediye Başkanı Necati Gürsoy’u makamında ziyaret etti.
Malmüdürü Umut Vural, 28. Vergi Haftası dolayısıyla personeliyle birlikte Başkan Gürsoy’u makamında ziyaret ederek, kendisine çiçek takdim etti.
Belediye Başkanı Necati Gürsoy, vergi konusunda toplumun tüm kesimlerinin hassas davranması gerektiğini belirterek, “Bir ülkede vergi, devletin halka hizmet sunabilmesi ve toplumun kesimleri arasında gelir aktarımı yapabilmesi için gerekli kaynakları sağlanmasının mekanizmasıdır. Devletlerin kurulması ve varlıklarını sürdürebilmeleri için hayati önem taşıyan unsurların başında ekonomi gelmektedir. Güçlü ve bağımsız devlet ekonomilerinin temel kaynağı ise vergidir. Vergi vermek her vatandaşın en kutsal bir görevidir. Vatandaşın ödediği verginin hizmet olarak geri dönmesini beklemesi kadar doğal bir şey olamaz. Bizler de aldığımız vergilerle ilçemize yatırımlar yapmaktayız. Maliye çalışanlarımızın 28. Vergi Haftasını yürekten kutluyor ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum" dedi.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem