Kağızman Sivil Dayanışma Platformundan Gülbey'e plaket

Yerel 10.05.2017 10:34:02 0
Kağızman Sivil Dayanışma Platformundan Gülbey
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 10.05.2017 10:34
Kağızman Sivil Dayanışma Platformu Kurucu Başkanı Cafer Kişi, Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneğini (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey’i makamında ziyaret etti.
Kağızman Sivil Dayanışma Platformu Kurucu Başkanı Cafer Kişi, sözde Ermeni soykırımı ile Türkiye’yi karalama çalışmaları olduğunu ve bu konuda derneğin yapmış olduğu çalışmalara destek olacaklarını ifade etti. Başkan Kişi, “Yalan makinesi haline dönüşen Ermeni lobisi başta Avrupa’yı sonrada dünyayı yalanlarıyla kandırmaktadır. Asimder olarak ülkemizi karalama kampanyası yürüten Ermeni lobisine karşı güçlü ve etkin çalışma sürdürmektesiniz. Bu mücadelenizde Kağızman sivil Dayanışma Platformu olarak yanınızdayız. Kuruluşumuzun merkezi Kars Kağızman olmasına rağmen Iğdır’da yaşayan Kağızmanlı aileler çok sayıda bulunmaktadır. Bizlerin bu platformu kurmamızın amacı tüzüğümüz gereği kendi hemşerilerimizi bir araya toplamak, dayanışma, yardımlaşma içerisinde olmak ve sizin gibi milli konularımızı savunan toplumsal meseleleri desteklemektir. Biz platform olarak Asimder’in çalışmalarına destek olmaya hazırız. Aynı zamanda yapmış olduğunuz ve bizlerinde hakkını savunduğunuz için derneğiniz adına şahsınıza teşekkür plaketi vermeyi uygun gördük” dedi.
Asimder Genel Başkanı Gülbey ise, “Şehrimizde yaşayan Kağızmanlı hemşerilerimizin böyle bir dayanışma teşkilatı kurmanız ve burada bir araya gelmeye çalışmanız sevindirici bir olaydır. Bizler Asimder olarak bu dayanışmanın oluşması için elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Bizler, toplumumuzun geçmişinde acılar bırakan faşist Ermeni çetelerin yaptıklarını dünya kamuoyuna duyurmaya çalışıyoruz. Bilinmesi gerek ki bu yalnızca Asimder’in meselesi değil tüm Müslüman Türk dünyasının meselesidir. Onun için bu asılsız Ermeni iddialarına ve yalanlarına toplum olarak karşı çıkmalıyız. Hakikatleri bilmek tüm insanlığın hakkıdır. Sizlerin ziyareti bizlere güç vermiş ve onurlandırmıştır” şeklinde konuştu.
Ziyaretin sonunda Kağızman Sivil Dayanışma Platformu Kurucu Başkanı Cafer Kişi, Uluslar Arası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey’e yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür plaketi verdi.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

Eren Stadyumu’nda kar temizliği


Van Spor

Iğdır FK’da teknik direktörlük görevine Hikmet Karaman getirildi


Van Spor

Elazığspor’da 3 sakat, 1 cezalı


Van Spor

Erzincanlı sporcular Havalı Silahlar Coşkun Abiş Kupası’ndan derecelerle döndü


Van Spor

Erzincan Anadolu Lisesi badmintonda Türkiye ikincisi oldu


Van Spor

Kars Emniyet Futbol takımı Doğu Anadolu Şampiyonu oldu


Van Spor

Iğdır FK’de Kenan Koçak dönemi sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe’nin Süper Lig’de namağlup serisi 26. haftada bitti


Van Spor

Digorlu kızlar Türkiye yarı finallerinde Kars’ı temsil edecek


Van Spor

Curling kadın milli takımı, Dünya şampiyonası yolunda


Van Spor

Elazığspor, PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Malatya’ya 4 milyar TL’lik spor yatırımı


Van Spor

Hakkari’de üç bant bilardo heyecanı


Van Spor

Iğdır FK - Bodrum FK maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - Bodrum FK: 3


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk’un burnu kırıldı


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası'nda Kura Çekimi Heyecanı: Çeyrek ve Yarı Final Eşleşmeleri Belli Oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ