İl Başkanı Ömer Faruk Kalı:

Yerel 26.06.2017 17:21:37 0
İl Başkanı Ömer Faruk Kalı:
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 26.06.2017 17:21
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan İl Başkanı Ömer Faruk Kalı, Malatya’da son zamanlarda artan asayiş olaylarına değinerek,İdari ve mülkü amirlerin bu konunun üzerine düşerek Malatya’da güvenliği tekrardan sağlamaları gerektiğini söyledi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanlığında Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.
Törene MHP MYK Üyesi Erol Gül, MHP Malatya İl Başkanı Ömer Faruk Kalı, MHP İlçe Başkanları, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Malatya Esnaf Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Malatya Minibüsçüler ve Umum Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce, Malatya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ramazan Toptaş ve partililer katıldı.
Burada bir konuşma yapan MHP Malatya İl Başkanı Ömer Faruk Kalı, tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını kutlayarak, bayramın hayırlara vesile olmasını temenni etti.
“Türk İslam Birliğini kurmamız lazım”
Ramazan ayında emperyalist güçlerin oyunlarına ve Müslüman coğrafyasında kan akıtmaya devam ettiğini aktaran Kalı, “Bizler Türk İslam Birliğini kurmadığımız sürece Müslüman kanları dökülmeye devam edecektir. Bu birlik ve beraberlik ruhunu bir an önce aktif hale getirip buna mani olan güçlere de engel olmamız gerekiyor” dedi.
Malatya’daki asayiş olayları çare bulunmalı
son günlerde Malatya’da yaşanan asayiş olaylarına da değinen Kalı, “Malatya son zamanlarda güvenlik sorunu yaşanmaya başlamıştır. İnsanlar belli noktalarda korku içindedir. Bu olayları bir an önce durdurmamız lazım. İdari ve mülkü amirler bu konunun üzerine düşmeli, Malatya’da güvenliği tekrardan sağlamalıdırlar” şeklinde konuştu.
MHP MYK Üyesi Erol Gül ise, Ramazan Bayramının huzura, kardeşliğe, barışa ve İslam coğrafyasında akan gözyaşlarının dinmesine vesile olmasını temenni etti.
15 Temmuz sürecine değinen Gül, Türk Milletinin, İslam Aleminin ve Ortadoğu’nun umudu olduğunu kaydetti.
"Önceliğimiz Türkiye’nin normalleşmesine katkı sağlamak"
MHP’nin önceliğinin kişi veya parti meselesi olmadığını ifade eden Gül, önceliğin, Türkiye’nin normalleşmesine katkı sağlamak ve bunu hızlandırmak olduğunu belirterek, bayramın birliğe ve beraberliğe vesile olmasını diledi.
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç da, “Bu günler bizim hayatımızda önemli günler. Allah’a ne kadar şükretsek az bizi bayrama kavuşturduğu için. İnşallah bayramlar bizim birliğimize ve kardeşliğimize vesile olur” diye konuştu.
Malatya Esnaf Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin ise, herkesin bayramını kutlayarak, bayramların insanlar arasındaki kardeşliği pekiştirdiğini ifade etti.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Tatvan’da Uluslararası Muaythai Şampiyonası düzenlendi


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Silopi’den 3 puanla döndü


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’dan Millî Takıma bir genç sporcu daha


Van Spor

Mergabütan Kayak Merkezi’nde sezon açıldı


Van Spor

Elazığspor U16 Ligi’nde şampiyon oldu


Van Spor

Iğdır FK - Sivasspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sivasspor: 1


Van Spor

Aşkale voleybolda il ikincisi oldu


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi hentbolda Türkiye yarı finallerine yükseldi


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Atmaktan çok, kaçırdıklarımızı sorgulamalıyız"


Van Spor

Elazığ’da gençlik merkezleri ile gelecek inşa ediliyor


Van Spor

Karslı dağcılardan Kars’a Spor Tırmanış hakemliği


Van Spor

Oltu Anadolu Lisesi voleybolda finalde


Van Spor

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ