Güneş Vakfı Gençlik Kolları 19 Mayıs'ı etkinliklerle kutladı

Yerel 19.05.2017 15:09:49 0
Güneş Vakfı Gençlik Kolları 19 Mayıs
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 19.05.2017 15:09
Güneş Vakfı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı ağaç güreşi, aşık oyunu, mangala gibi Türk izlerini taşıyan etkinliklerle kutladı.
Güneş Vakfı Gençlik Kolları Başkanı Uğur Karcıoglu, “Orta Asya’dan Anadolu’ya atalarımızın taşımış olduğu kültür, bilim ve spor anlamında ne varsa hepsini en iyi şekilde yaşayıp yaşatmak için yola çıktık. Bizlere bu yönde eğitimler verip öncülük eden Güneş Vakfı Genel Başkanı Saygı değer hocamız Prof. Dr. Alpaslan Ceylan’ a teşekkür eder saygılar sunarız. Ayrıca Türk Milleti’nin büyük önderi Atatürk’ün Türk gençliğine armağan ettiği bu anlamlı bayramda milletimize sağlık, huzur, güven, başarı ve mutluluklar dileriz” diye konuştu.
Kutlama törenlerine katılan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’de Güneş Vakfı standını ziyaret etti.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem