Grup Mizah'tan tiyatro oyunu

Yerel 9.02.2017 13:47:17 0
Grup Mizah
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 09.02.2017 13:47
HAKKARİ (İHA) – Hakkari’deki Grup Mizah Tiyatro Topluluğu, “Bir İshak’sın Bir Cemil” oyunuyla tiyatro sevenlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
Hakkari Genç Gönüllüler Tiyatro Topluluğunun ardından yeni kurulan ve lise öğrencilerden oluşan 8 kişilik Grup Mizah Tiyatro Topluluğu, kentin sanatla anılması için faaliyetlerini sürdürüyor. Bir süre önce Atatürk Kültür Merkezinde komedi ve mizah türündeki oyunlarını sahneleyen Grup Mizah ekibi, bu defa da “Bir İshak’sın Bir Cemil” oyunuyla tiyatro sevenlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
Oktay Kaya’nın yazıp yönettiği ve oyunculuğunu Samet Taş, Diyar Kaplan, Kadir Sayın, Okay Tuncer, Eylül Ayne, Benazir Taş ve Dilen İrdem’in yaptığı “Bir İshak’sın Bir Cemil” oyununun 10 Şubat Cuma günü saat 18.00’de Atatürk Kültür Merkezinde sahneleneceği belirtildi.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Van YYÜ'de İŞKUR Gençlik Programı için 889 Öğrenciye İstihdam Fırsatı!


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem