Elazığ'dan Suriye'ye 4 tır yardım

Elazığ Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) İl Müdürlüğü tarafından, Suriye’de yardıma muhtaç olanlara gönderilmek üzere toplanan 4 tır yardım yola çıktı.

Yerel 20.02.2017 09:54:23 0
Elazığ
Tarih: 01.01.0001 00:00

KYK Genel Müdürlüğünün Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hayrat Vakfı, Kızılay ile yaptığı protokol çerçevesinde Elazığ İl Müdürlüğü tarafından Suriye’de yardıma muhtaç olanlara gönderilmek üzere hazırlanan 3 tır yatak ve 1 tır gıda malzemesi düzenlenen törenle gönderildi. Törene, KYK Elazığ İl Müdürü Süphi Döner ve Hayrat Vakfı Elazığ Temsilcisi Ayhan Mirza İnak katıldı.
Gıda, temizlik ve bin 84 adet yatağın Suriye’ye gönderilmek üzere yola çıktığını belirten KYK Elazığ İl Müdürü Süphi Döner, “Müslüman edasıyla düşünmek gerekirse , bizler için fazlalık görünen bir şey bir başkası için ihtiyacın asli unsurudur. Genel Müdürlüğümüzün Gaziantep Büyükşehir Belediyesiyle bir protokolü vardı, bu kapsamda kendileriyle bir işbirliği yaptık, Hayrat Vakfı ve Kızılay ile yapılan anlaşmayla protokolümüzü dörtlü olarak birleştirdik. Ümit ediyoruz ki Suriye’de ki kardeşlerimiz biran evvel huzura kavuşurlar” dedi.
Hayrat Vakfı Elazığ temsilcisi Ayhan Mirza İnak ise, Gönderilen yardım malzemelerin sınırın öteki tarafındaki insanlara ulaşmasıyla duygusal anlar yaşandığını söyledi.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem