Elazığ'da 'Ben makine değilim' eğitimi düzenlendi

Yerel 1.06.2017 12:23:36 0
Elazığ
Tarih: 01.01.0001 00:00
Elazığ’da, yüz yüze iletişimde duygu ve tavırların aktarıldığı ’Ben makine değilim’ eğitimi düzenlendi.
Medical Park Elazığ Hastanesi tarafından personellerinin daha kaliteli bir iletişim kurmaları için, ’Ben makine değilim’ eğitimi organize edildi. İletişimci Özkan Özgür tarafından verilen eğitimde hastane personellerinin ses , vücut dili ve mimikleri daha iyi kullanmak amacıyla uygulamalı olarak çeşitli egzersizler yapıldı.
Hastanenin Kurumsal İletişim Müdürü Esin Yamaç Erten, " Programı düzenlememizdeki amacımız iletişim becerilerini geliştirmek, duygu ve düşüncelerin doğru aktarılmasını sağlamak, duygu ve tavır sorunlarına ayna tutmak, mesaj sunumunda ses ve beden dilini etkili kullanmaktı. Katılımcıların çeşitli egzersizler yaptığı keyifli bir iletişim atölyesi oldu. Çalışma hayatımızda etkili olan ve bize katkı sağlayan bu tarz eğitimleri önemsiyor, devamını planlıyoruz" dedi.
Hastane personeli ile bir eğitim çalışması yaptıklarını dile getiren İletişimci Özkan Özgür, "Çalışmamız bir atölye formatında gerçekleşti. Programımızın adı, ben makine değilim. Programımızda, yüz yüze iletişimde duygu ve tavır eğitimi var. Programımız uygulamalı bir eğitimdi. Programımızda hasta hizmeti veren kişilerin doğru bir hizmet vermesi ve iletişim becerilerini geliştirebilmeleri için uygulamalar yaptık" ifadelerini kullandı.
İletişimci Özkan Özgür tarafından verilen eğitime Hastanenin Başhekimi Op. Dr. Ahmet Güngör, Hastanenin Kurumsal İletişim Müdürü Esin Yamaç Erten ve hastane personelleri katıldı.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem