Bitlis'te 'yangına müdahale' eğitimi

Yerel 25.01.2017 12:33:29 0
Bitlis
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 25.01.2017 12:33
Bitlis Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, başta okullar olmak üzere kamu ve özel kuruluş çalışanlarına yangın ve yangına müdahale konusunda eğitim veriyor.
İtfaiye Müdürlüğü, kurum ve kuruluşlardaki personelleri, yangın ve yanma konusunda gerek tatbikat yaparak gerekse ders niteliğinde anlatımlarla bilgilendiriyor. İtfaiye Müdürlüğü, Fatih Kur’an Kursunda düzenlediği eğitim ve tatbikatlarda, olası bir yangına doğru şekilde müdahale etmek, can ve mal kayıplarının önüne geçme hususunda personeli bilinçlendirdi.
İtfaiye Müdürlüğü personeli tarafından kurum personellerine yangın türleri, yangına sebep olan etkenler, yangına müdahale ve yangın tüpünün kullanılması gibi konularda bilgi aktarıldı.
İtfaiye Müdürü Nazmi Olcay, özel eğitimli personellerle kamu ve özel sektördeki her kuruma talep etmeleri halinde yanma, yangın bilgisi ve tatbikat ile eğitim verilebileceklerini söyledi.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem