Bilican Spor Kulübünden ilçe protokolüne yemek

Muş’un Bulanık ilçesinde yeni bir yapılandırmaya giden Bulanık Bilican Spor Kulübü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi düzenlediği birlik ve beraberlik yemeğinde ilçe protokolü ile öğretmen evinde bir araya geldi.

Yerel 20.01.2017 17:39:17 0
Bilican Spor Kulübünden ilçe protokolüne yemek
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 20.01.2017 17:39

Muş’un Bulanık ilçesinde yeni bir yapılandırmaya giden Bulanık Bilican Spor Kulübü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi düzenlediği birlik ve beraberlik yemeğinde ilçe protokolü ile öğretmen evinde bir araya geldi.


Bulanık Öğretmenevinde Bilican Spor Kulübü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi tarafından verilen yemeğe Bilican Spor Kulübü Başkanı Veysi Yılmaz ve yönetimi, Bulanık Kaymakamı Hacı Arslan Uzan, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ömer Altaş, Emniyet Müdürü Muhittin Ayhan, STK temsilcileri ve kurum amirleri katıldı. Yemek öncesi bir konuşma yapan kulüp Başkanı Veysi Yılmaz, yemeğe katılanlara teşekkür ederek, kulübün faaliyetleri ve yapacakları hakkında bilgiler aktardı. Bulanık Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı ve Bilican Spor Kulübü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Kaya, amaçlarının ilçede birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu belirterek, ilçede spor faaliyetleriyle bu birlikteliğin sağlanabileceğini söyledi. Sporun insanın bedensel ve ruhsal tedavisi için terapi süreci olduğunu belirten Kaya, "Spor faaliyetlerinde bulunan bir insan takım ruhu kazanır, bu da ondan biz duygusunu geliştirir grup içerisinde yer alan insan birey olmayı öğrenir. Bizim de amacımız sporla bir birliktelik burada kazanmaktır. İlçemizde spor, sosyal, kültürel anlamda bir şeyler yapıp gençlerimizi bu alanlara kanalize etmek zorundayız. Kahve köşelerinde boşuna zaman harcayan bu gençlerimizi topluma kazandırmak zorundayız. Bunu da ancak sosyal aktiviteleri burada canlı tutarak başarabiliriz. Bizim derneğimizin de tamda amacı budur. Bu noktada da başta ilçe kaymakamımız olmak üzere burada bulunan herkesin desteğini bekliyoruz" dedi.


Bilican Spor Kulübü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Galip Kılıç ise, Bulanık’ın genç bir nüfusa sahip olduğunu bu gençlerin birçoğunun zamanının kahve köşelerinde geçirdiğini belirterek dernek olarak bu gençleri sosyal aktivitelere katarak kahvehanelerden kurtarmayı amaçladıklarını söyledi.


Daha sonra bir konuşma yapan Bulanık Kaymamı Hacı Arslan Uzan ise, gençlerin bulundukları toplumun yaşamına katılımlarının arttırılması, gençlere vizyon katacak istihdamlarını sağlayacak eğitimlerin verilmesi için bu tür faaliyetlerin önemli olduğunu belirterek, "Elbette gençlerimizin kahvehanelerden kurtarmak sosyal aktivitelere katmak için bu tür faaliyetler oldukça anlamlı ve güzel. Ancak bir şey yaparken sadece konuşarak değil de hayata geçirmemiz lazım. Sağlam ve sürdürülebilir projeler geliştirin, böyle sağlam projelerle bize gelirseniz bizler her zaman sizleri destekleriz. Çok sağlıklı ve güzel bir istişare toplantısı oldu kanaatindeyim. Güzel fikirler ortaya çıktı, ama daha da güzel fikirler ortaya çıkabilir. Bu ilçe hepimizin, bu ilçenin faydasına ne varsa hepimiz beraber elimizi taşın altına koyarak ilçemize hizmet getirmeye çalışacağız. Kurumları zorlayacağız hizmetlerin gelmesi için hep beraber çabalayacağız" dedi.


Toplantıda katılımcılar ilçede yapılabilecekler üzerinde fikir alışverişinde bulunduktan sonra verilen yemeğin ardından toplantı sona erdi.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’da Antalya kampı başlıyor


Van Spor

Başkan Ahmet Dal’dan yeni yıl mesajı


Van Spor

Değer Erzincan Müftülük Spor Kulübü hizmete açıldı


Van Spor

5 bin kişilik salon için imzalar atıldı


Van Spor

Erzurum GSİM sporda ve gençlik hizmetlerinde 2026’ya zirvede giriyor


Van Spor

Başkan Ahmet Dal, yeni transferlere yeşil ışık yaktı


Van Spor

Erzurumspor FK 3 Ocak’ta topbaşı yapacak


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı dolu dizgin gidiyor


Van Spor

Ağrı Kadın FK’ya Barbaros’tan maddi destek


Van Spor

Iğdır’da dağcılıkta tarihi adım


Van Spor

Elazığlı sporcular 45 madalya turnuvaya damga vurdu


Van Spor

FIS Palandöken Cup tamamlandı


Van Spor

Kar ve soğuğa rağmen Ağrı Kadın Futbol Takımı’ndan 4 gollü galibiyet


Van Spor

Ceza sahasında davetsiz misafir


Van Spor

Dersimspor’un altyapısına kalıcı yatırım müjdesi


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bu galibiyete ihtiyacımız vardı"


Van Spor

Hüseyin Eroğlu: "Bizim adımıza beklemediğimiz bir skor oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 1 Çorum FK: 0


Van Spor

Elazığ’da okul sporları masa tenisi müsabakaları yapıldı


Van Spor

Tuncelili sporcular uluslararası arenada tarih yazdı


Van Spor

Malatya’nın Yazıhan ilçesinde ata sporu atlı cirit yaşatılıyor


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ