Başkan Öz: 'Vesayet anayasası miadını doldurmuştur'

Yerel 2.03.2017 14:43:31 0
Başkan Öz:
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 02.03.2017 14:43
AK Parti Erzurum İl Teşkilatının referandum turları devam ediyor. Önceki gün baba ocağı Narman ve Uzundere’ye il yönetimi ile birlikte çıkarma yapan AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, ilk olarak Uzundere’ye gitti.
Beraberinde il yönetiminde Ahmet Gül, Enver Mutlu, Nuh Şenol, Vahdettin Şimşek ve Mustafa Ören’de Başkan Öz’e eşlik etti. Burada İlçe Başkanı Fatih Ertek tarafından karşılanan Başkan Öz, referandumun önemine değindi. Yapılacak referandumla Türkiye’nin gelişimine büyük ölçüde katkı sağlanacağını dile getiren İl Başkanı Öz, ilçe yönetimlerinin işi sıkması çağrısında bulundu.
Gidilmedik köy gidilmedik mahalle kalmamasına değinen Öz, "İlçe teşkilatlarımız her zamankinden çok daha fazla mesai harcayıp uykusuz kalarak referandumun önemini vatandaşlarımıza anlatmalıdırlar. 16 Nisan Türk siyasi tarihine iz bırakacak ender günlerden biri olacaktır" diye konuştu.
“Herkes her şeyin farkında”
Muhalefet partilerinin gittikleri her yerde kendilerine sorulan neden hayır demeliyiz sorusuna cevap vermekten aciz kaldıklarına dikkat çeken AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, "Bize sorduklarında neden evet demenin gerekliliğini biliyoruz. Gelişen Türkiye gelişen Erzurum ve hepsinden önemlisi çok başlılığın olmaması için Evet denmelidir. Vesayet Anayasasının miadını on yıllarca önce doldurduğu görülmektedir. Bu yüzden Evet demeliyiz. Bunlardan da önemlisi terör örgütleri ve vesayet isteyenler hayır dedikleri için evet demeliyiz" şeklinde konuştu.
Uzundere gezisinin artından baba ocağı Narman’a geçen İl Başkanı Öz, ilçe başkanı Metin Okumuş’un bir süre önce kardeşini kaybetmesi nedeniyle taziye ziyaretlerinde bulunurken. Göllü Köyü Muhtarı Şinasi Göral’den köyün sorunları ve çözüm önerileri hakkında bilgi aldı.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Atatürk Üniversitesi’ne "Spor dostu kampüs" sertifikası aldı


Van Spor

Elazığlı boksör Buse Özgür, WAKO Kick Boks Avrupa Kupası’nda


Van Spor

Hakkarili sporcular Erzurum’dan 22 madalyayla döndü


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yeni yönetim görev dağılımı


Van Spor

Elazığ’ın pehlivanları Türkiye şampiyonası yolunda


Van Spor

Iğdır FK - Sakaryaspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sakaryaspor: 0


Van Spor

Elazığspor yoğun kar yağışı altında çalıştı


Van Spor

Adem Çağlayan: "Hayatımda hiçbir zaman bahis oynamadım"


Van Spor

Snowbike Türkiye Dağ Bisikleti Şampiyonası sona erdi


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sportif başarılarını ulusal arenada sürdürüyor


Van Spor

Hakkari Gücü: 5 - Gaziantep ALG Spor: 0


Van Spor

24Erzincanspor’dan mağlubiyetler sonrası kamuoyu açıklaması


Van Spor

Sinan Kaloğlu: "Buradan kaybetmeden dönmek isterdik, avantajı kullanamadık"


Van Spor

Serkan Özbalta: "İyi bir galibiyet aldık, taraftarlarımızı ve oyuncularımı tebrik ediyorum"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Amed Sportif Faaliyetler: 0


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’dan transfer atağı


Van Spor

Elazığ İl protokolü basketbol maçında buluştu


Van Spor

Snowboard FIS European Cup Erzincan


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 3 - Isparta 32 Spor: 1


Van Spor

Kar ve ayaz altında şampiyonluk mesaisi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ