Başkan Ömeroğlu'nun hedefi gençler

Yerel 7.03.2017 11:13:12 0
Başkan Ömeroğlu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 07.03.2017 11:13
AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, 16 Nisan’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandumu için gece gündüz çalışıyor. Başkan Ömeroğlu gençlerle buluşup yeni sistemi anlatıyor.
Palandöken’in AK Parti İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandumu çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Genç ve başarılı İlçe Başkanı Ömeroğlu, çalışmalarını en fazla genç kesimi ziyaret ederek sürdürüyor. İlçe sınırlarında gençlerin bulunduğu mekanları dolaşarak, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni anlatıyor.
Gençlerin sistemi daha iyi anladığını ve kararsız bir genç seçmen kesiminin olduğunu söyleyen Başkan Ömeroğlu, ”Gençlerimiz daha bilinçli ve dikkatli. Onlarla konuşmak hem keyifli hem de bize yaklaşımları olumlu. Gençler kendi aralarında konuşup tartışıyorlar. Bize yeni sitemle ilgili sorular yöneltiyorlar. Bizde onlara yeni sistemi anlatıyoruz. Akıllarında hiçbir pürüz kalmıyor. Yeni ve güçlü Türkiye için gençlerimize güvenimiz tam. Onlarda partimize ve kadrolarımıza güveniyor. Onların bu güveni boşa çıkmayacak” dedi.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Van YYÜ'de İŞKUR Gençlik Programı için 889 Öğrenciye İstihdam Fırsatı!


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem