Başkan Asya: 'Muş'u geleceğe hazırlıyoruz'

Yerel 15.08.2017 15:22:22 0
Başkan Asya:
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 15.08.2017 15:22
Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, çocukların daha güzel yarınlara kavuşması için çalıştıklarını belirterek, son 3,5 yılda yapılan hizmetlerin önemine dikkat çekti.
Muş Belediyesi, hayata geçirdiği ve yapmayı planladığı projelerle göz dolduruyor. Bugüne kadar birçok hizmeti vatandaşlarla buluşturan Muş Belediyesi, mevcut projelerin tamamlanması ile şehrin çehresini değiştirecek. Kentin her bölgesinde çalışma yürüten Muş Belediyesi, vatandaşların güven ve desteğini boşa çıkarmamak için hizmet üretmeye devam ediyor. Bir taraftan altyapı projesine el atarak büyük bir sorunu ortadan kaldıran Muş Belediyesi, diğer taraftan uygulamaya aldığı projelerini de hayata geçiriyor. Şehir merkezindeki hemen hemen tüm yollarda kazı ve döşeme çalışması yaparak Muş’u şantiye alanına çeviren Muş Belediyesi, vatandaşların refah dolu yarınlarına hazırlık yapıyor. Altyapı projesi kapsamında şehir merkezinde içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarını yenileyen ekipler, diğer taraftan Karasu Nehri kenarında da döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Şehrin bütün hatlarının birleştiği ve bin 200’lük boruların döşendiği Karasu Nehri kenarına kurulacak arıtma tesisi ile kötü görüntü tamamen kaldırılmış olacak.
Muş Belediyesi altyapı projesinin yanı sıra diğer projelerini de uygulamayı sürdürüyor. Karni Deresi Rekreasyon Projesi açılış aşamasına getirilirken, şehirlerarası terminal, yerel ürünler pazarı ve ilçe terminali kompleksi, bilgi evleri ve yeni mesire alanlarının da yapımı devam ediyor. Yapımı devam eden ve önümüzdeki günlerde hizmete açılacak olan Karni Deresi Sosyal Aktivite Merkezi, şimdiden çocukların uğrak yeri haline geldi. Çocuklar yeni kurulan oyun parklarında doyasıya eğlenerek günlerini geçirmeye başladı.
Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Feyat Asya, vatandaşların güven ve desteğini boşa çıkarmamak adına gece gündüz çalıştıklarını ifade etti. Halka sunulacak hizmetlerde maliyetlerin yüksekliğinden hiç tereddüt etmediklerini vurgulayan Başkan Asya, ihtiyaç duyulan hizmetleri halkla buluşturmak için gerekenin yapılacağını söyledi. Başkan Asya, "Günü kurtarmak için değil memleketi hak ettiği yere getirmek için var gücümüzle mücadele ediyoruz. Bu anlayışla bugüne kadar birçok hizmeti sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz. En büyük mutluluğumuz, sunduğumuz hizmetlerin vatandaşlar tarafından kullanıldığını görmektir. Zaman zaman çalışma yaptığımız alanları gezdiğimde, vatandaşlarımızın kurulan tesislerden ve mesire alanlarından faydalandığına şahit olduğumda mutlu oluyorum. Özellikle çocukların ve gençlerin parklarda, spor tesislerinde eğlendiklerini gördüğümde, hizmetlerimizin amacına ulaştığına kanaat getiriyorum. Vatandaşlarımızın yarınlarının daha güzel olması için hizmetkarlık etmeye devam edeceğiz" dedi.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Erzurum ETÜ Atıcılık takımı Mersin’de birinci oldu


Van Spor

Elazığspor’da Sarıgül dönemi sona erdi


Van Spor

Aşkale İbrahim Polat Ortaokulu il müsabakalarında ikincilik elde etti


Van Spor

380 sporcu Okul Sporları Oryantiring Yarışması’nda ter döktü


Van Spor

Çakmur’dan olimpiyat fatihine kutlama


Van Spor

Elazığ’da yarı olimpik yüzme havuzu inşaatı başladı


Van Spor

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi Tarih Yazıyor: İşte 404. Randevunun Tüm Detayları ve İstatistikleri!


Van Spor

Ligde istikrarsız sonuçlar alan Malatya Yeşilyurtspor, zirveden uzaklaşıyor


Van Spor

Başkan Şerifoğulları: "Elazığspor’un yanında olmaya devam edeceğiz"


Van Spor

Milli basketbolcu Melissa Vargas ehliyetini Malatya’dan aldı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 0 - Bucaspor 1928: 1


Van Spor

Bitlis 1916 Futbol Spor Kulübü namağlup yoluna devam ediyor


Van Spor

BAL 2. Grupta Malatyaspor: 1 - Viranşehir Belediyespor: 3


Van Spor

Yeni Malatyaspor sezonu kapattı


Van Spor

Özlem Melek Korkmaz dünya şampiyonu


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 5 - Yeni Mersin İdman Yurdu: 0


Van Spor

Serkan Özbalta: "Özlediğimiz bir galibiyetti"


Van Spor

Mustafa Alper Avcı: "Kırılgan bir yapıya sahibiz"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - İstanbulspor: 0


Van Spor

Olimpiyatlarda Elazığ’ın gururları


Van Spor

Hakkari’de Yıldız Kızlar Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ