Başbakan'dan Başkan Asya'ya teşekkür plaketi

Yerel 6.03.2017 17:28:12 0
Başbakan
Tarih: 01.01.0001 00:00
Başbakan Binali Yıldırım, Muş ziyareti kapsamında Belediye Başkanı Feyat Asya’ya çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi verdi.
Referandum mitingi yapmak üzere Muş’a gelen Başbakan Binali Yıldırım, Muş Belediyesini ziyaret etti. Vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşen mitingin ardından Muş Valiliğini ziyaret eden Başbakan Yıldırım, daha sonra belediyeye geçti. Belediye Başkanı Feyat Asya’nın makamda ağırladığı Başbakan Yıldırım, Muş’ta yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek, başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Asya ve ekibini tebrik ederek başarılar diledi. 35 aylık görev süresi içerisinde yapılan çalışmalarla ilgili Başbakan Yıldırım’ı bilgilendiren Başkan Asya, "Mensubu olmakla her zaman şeref duyduğum AK Partimin belediyecilik anlayışını Muş’a yansıtmak için gece gündüz çalıştığımızı ifade etmek isterim. Göreve gelir gelmez proje belediyeciliğine ağırlık verdik ve bu kapsamda ciddi çalışmalar hayata geçirdik. Siz değerli devlet büyüklerimizden aldığımız güç ve destekle halkımıza sözler verdik. Allah’a şükürler olsun ki şimdiye kadar taahhüt ettiğimiz her projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Muş’un tesisi konusundaki eksikliklerini bir bir tamamladık. Bu konuda halen çalışmalarımız devam etmektedir. Aynı şekilde yeşil alan konusunda hassas davranarak çalışmalar yaptık. Bütçemizin yetersiz olduğu projeleri gerçekleştirmek için ilgili Bakanlıklarla görüşmelerimizi sıklaştırarak ‘imkansız’ denilenleri hayata geçirdik. Muş’un en büyük sorunu olan altyapı ve içme suyu projelerimizin tüm eksikliklerini tamamladık. Havalar ısınır ısınmaz ilk kazmayı vurarak halkımızın yıllardır muzdarip olduğu bu konuyu da tarihe gömeceğiz. Bunlarla beraber sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirmeye gayret gösterdik. İnşallah çok daha iyi faaliyetlerle halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. İnşallah kendi yerelimizde yaptıklarımızla hem şahsımızın hem de mensubu olduğumuz partimizin yüzünü ak etmeye devam edeceğiz. Ziyaretinizden dolayı çok mutlu olduğumu bir kez daha beyan eder, saygılarımı sunarım" dedi.
Başkan Asya, konuşmasının sonunda Karni Deresine desteklerinden dolayı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a teşekkür ederek, çeşitli projelerin yer aldığı brifing dosyasını Başbakan Yıldırım’a verdi.
Daha sonra konuşan Başbakan Yıldırım, Muş’u yakından takip ettiklerini, yapılan faaliyetlerden haberdar olduklarını belirterek, Başkan Asya’ya teşekkür plaketi verdi. Başbakan Yıldırım, eski Muş Devlet Hastanesinin yerine Kent Meydanı yapılacağını ve bu meydanın yapımında da destek vereceğini de sözlerine ekledi.
Yapılan konuşmaların ardından Başkan Asya, ziyaret anısına Başbakan Yıldırım’a hediye takdim etti. Başbakan Yıldırım da başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Asya’ya teşekkür plaketi verdi.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem