Ayrım, 'Çalışma Hayatında Milli Seferberlik' programı kapsamında Kars'ta

Yerel 17.03.2017 12:42:17 0
Ayrım,
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 17.03.2017 12:42
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (ÇSGB) Müsteşar Yardımcısı Serhat Ayrım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan ve Bakan Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun 6 Ocak 2017 tarihinde Konya’da kamuoyuna duyurduğu “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” programı kapsamında Kars’ta gelerek çalışmalarına devam etti.
Serhat Ayrım’a SGK Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Biçer ile SGK İş Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Nejat Güneri de eşlik etti.
Müsteşar Yardımcısı Serhat Ayrım, Kars Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Abdülkadir Ayluçtarhan, İŞKUR Kars İl Müdürü Yusuf Bulut, SGK Personeli Çetin Erboğa ve Necmi Çağlar ile birlikte Kars Ticaret Borsası Başkanı İsmet Çelik ile Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Fahri Ötegen’i ziyaret ederek bir süre görüştü.
Müsteşar Yardımcısı Serhat Ayrım daha sonda beraberindeki heyet ile 130 kişiye istihdam sağlayan Site Telekom isimli çağrı merkezini de ziyaret ederek, Genel Koordinatör Şahin Aydın ve çalışanlar ile bir araya geldi.
Şahin Aydın’dan Kars’taki çalışma hayatı hakkında bilgi alan Ayrım, yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Mili Seferberlik" ilan etmesinin ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun da 6 Ocak 2017 tarihinde Konya’da açıkladığı "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” programı kapsamında, Kars’a ikinci defa geldiklerini söyledi. Bu kapsamda 81 ile tek tek giderek SGK ve İŞKUR İl Müdürlüklerini ziyaret ederek kurum müdürleri ve personelle ayrıca işverenler ve odalar ile esnafı ziyaret ettiklerini söyledi.
Bugünde Kars’a ikinci kez gelerek çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade eden Ayrım, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın Kars için son derece önemli olduğunu belirtti.
Bakan Arslan’ın Kars ile birlikte Ülkemiz için de çok değerli bir bakan olduğuna vurgu yapan Ayrım, “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” Projesi kapsamında ikinci kez memleketim Kars’a gelerek SGK ve İŞKUR müdürlerimiz ile bir araya geldik. Ticaret Borsası ile Sanayi ve Ticaret Odası Başkanlığını ziyaret ettik. Çok sayıda istihdam sağlayan işyerlerimizi de ziyaret edip işverenler ve çalışanlarla ile de bir araya gelerek çalışmalar yürütüyoruz. Kars ta diğer illerimiz gibi her şeyin en güzelin layıktır. Bakanlık olarak elimizden geleni yapıyoruz. Yetkili arkadaşlarımızla Kars’ta sorunları yerinde görmek, SGK ile İŞKUR ile beraber ortak hareket ederek durum değerlendirmesi yapacağız. SGK ve İŞKUR teşviklerimizi buradaki yatırımcılara anlatacağız. Amacımız burada sorunları yerinde görüp, tespitlerimizi yapacağız. Tutacağımız raporları Sayın Bakanımıza ileteceğiz. Ben de bir Karslı hemşeriniz olarak burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi.
Müsteşar Yardımcısı Serhat Ayrım ve beraberindeki heyet, daha sonra esnaf ve kurum ziyaretlerine devam ederek çalışmalarını sürdürdü.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Furkan Akar: "Hedefim ülkemi en iyi şekilde temsil etmek""


Van Spor

Turgut Özal Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklar başlıyor


Van Spor

Şampiyon taekwondocular ödüllendirildi


Van Spor

Hakemler iftar yemeğinde buluştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sporcularından dünya arenasında çifte gurur


Van Spor

Milli sporcu Furkan Akar çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ