Aşıkşenlik Kuran Kursu Öğrencileri Kuran Okumaya Geçti

Yerel 12.03.2017 09:27:43 0
Aşıkşenlik Kuran Kursu Öğrencileri Kuran Okumaya Geçti
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 12.03.2017 09:27
Çıldır İlçe Müftülüğü bünyesinde 2016-2017 Eğitim Öğretim döneminde Aşıkşenlik Mahallesinde 4-6 yaş grubu öğrencilerine yönelik düzenlenmiş olan Kur’an-ı Kerim ve Temel Değerler Kursu eğitime devam ediyor.
Aşık Şenlik Mahallesinde bu yıl hazırlıklarını tamamlayıp eğitim öğretime hazır hale getirilen kursta eğitim gören öğrenciler kuranı kerim okumaya geçti. Düzenlendiği ilk günden bu yana hizmetlerine devam eden kurs verilen emeğin karşılığını öğrencilerin kuranı kerimi okumasını öğrenmesiyle meyvelerini almaya devam ediyor.
Kuranı Kerime geçen öğrenciler için Aşıkşenlik Mahallesi düzenlenen programa Çıldır Kaymakamımız Bedirhan İmamoğlu ve eşi, Çıldır Belediye Başkanı Yakup Azizoğlu, AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural, İlçe Müftü V. Sinan Karagöz ve öğrenci velileri katıldı.
Programda konuşan Çıldır Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu, en değerli yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu söyleyerek öğrencilerin almış oldukları eğitimin önemini vurguladı ve "Sizin en hayırlınız Kuranı öğrenen ve öğreteninizdir" hadisi şerifini dile getirdi. İmamoğlu, İnsanın iki kanatlı bir kuş gibi olduğunu, hem maddi ve hem manevi yönünün olduğunu ikisininde ihmal edilmemesi gerektiğine değinerek bu kurslara öğrencilerin gönderilmesini söyleyerek, tüm öğrencilere başarılar diledi.
İlçe Müftü V Sinan Karagöz de Kur’an-ı Kerimi öğrenmenin ve öğretmenin önemine değindi. Bu kursun yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti.
Program Kur’an-ı Kerime geçen öğrenciye hediyesinin verilmesiyle ve hazırlanan hediyelerin diğer öğrencilere verilmesi ve yapılan dua ile sona erdi. Programa katılanlar duydukları memnuniyeti dile getirerek bu kursun düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiler.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Hakkarili Zehra Özdemir dünya 6’ncısı oldu


Van Spor

Plaj futbolu Adilcevaz etabı sona erdi


Van Spor

Erzincan’da "Avrupa Spor Haftası" pedallarla kutlandı


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu badmintonda şampiyon oldu


Van Spor

Konyaspor, Başakşehir'i Sahanında Devirdi: 2-1'lik Galibiyetin Ardındaki Dramatik Anlar


Van Spor

Kadıköy'de Fırtına Gibi Başlangıç: Fenerbahçe Öne Geçti!


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Batman Petrolspor: 2


Van Spor

Yüksekovalı kayakçılar can güvenliği olmayan yollarda ter döküyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor berabere kaldı


Van Spor

Genç Yıldız Arda Güler, Madrid Derbisinde Rüzgar Gibi Esti: 11 Dakikada Gol ve Asist


Van Spor

Elazığlı sporcular milli takım seçmelerine davet edildi


Van Spor

Ağrı’da Avrupa Spor Haftası etkinlikleri düzenlendi


Van Spor

Avrupa Cross Snowboard Yarışları 2026’da Erzincan’da!


Van Spor

Galatasaray’dan ligde üst üste 15. galibiyet


Van Spor

Vali Hatipoğlu, başarılı gençlerle bir araya geldi


Van Spor

Speed Skating spor kulübü yönetiminden Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Sporla yükselen şehir Erzincan!


Van Spor

Teknik Direktör Gül, "Eksiklerimizi biliyoruz ve kendi içimizde analiz edip düzeltmek için yoğun çalışıyoruz"


Van Spor

Malatya Büyükşehir’den okullara spor malzemesi desteği


Van Spor

Yüksekova Spor, Trabzonspor maçına Kars’ta hazırlanıyor


Van Spor

Kayseri'de Rafa şov! Beşiktaş gol olup yağdı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ